10.8 C
Chania
Friday, December 26, 2025

Η 40χρονη που πήγε στο δημόσιο νοσοκομείο είχε τον αριθμό 166 στη σειρά προτεραιότητας

Ημερομηνία:

Τα πράγματα στη θέση τους βάζει η 40χρονη που εξακολουθεί να νοσηλεύεται με ήπια συμπτώματα στο Αττικό Νοσοκομείο.

Μιλώντας στην εκπομπή «Μαζί σου» του ΣΚΑΙ, η γυναίκα περιέγραψε όσα συνέβησαν από τη στιγμή που υποψιάστηκε ότι μπορεί να είχε νοσήσει από κορονοϊό μέχρι και σήμερα.

Όπως εξήγησε η γυναίκα, που θέλησε να διατηρήσει την ανωνυμία της, όλα ξεκίνησαν από έναν πυρετάκο της τάξης 37,6 που εξελίχθηκε την επόμενη ημέρα σε 38,2.

Έχοντας επιστρέψει από την Ιταλία, η 40χρονη αφού πρώτα τηλεφώνησε στον ΕΟΠΥΥ και έλαβε οδηγίες πήγε με το ιδιωτικό της αυτοκίνητο στο Νοσοκομείο όπου της έδωσαν τον αριθμό 166 και την έβαλαν να περιμένει.

Μάλιστα, παρά το γεγονός ότι η ίδια ζήτησε από τον γιατρό για λόγους προστασίας των υπολοίπων ασθενών να της δοθεί προτεραιότητα αυτό δεν συνέβη.

Εγινε το αντίθετο, μέχρι που αναγκάστηκε να αποχωρήσει και πάλι με ιδιωτικό όχημα να επιστρέψει στο σπίτι της και να πάει την επομένη το πρωί σε ιδιωτικό θεραπευτήριο.

Το ξέρουμε…

Το να βλέπετε αυτά τα μηνύματα μπορεί να είναι κουραστικό. Και να είστε σίγουροί ότι ούτε κι εμείς βρίσκουμε κάποια ευχαρίστηση από το να τα γράφουμε... Όμως αυτό το μήνυμα δεν αφορά εμάς. Αφορά κάτι πολύ πιο σημαντικό: την επιβίωση της ανεξάρτητης, μαχητικής δημοσιογραφίας στην Kρήτη.

Η στήριξη σας είναι σημαντική γιατί μας επιτρέπει να:

  1. - Κάνουμε ρεπορτάζ χωρίς φόβο και εξαρτήσεις. Κανείς δεν μας υπαγορεύει τι να πούμε ή τι να αποσιωπήσουμε.
  2. - Κρατάμε τη δημοσιογραφία μας προσβάσιμη σε όλους, ακόμη και σε αυτούς που δεν έχουν την ικανότητα να πληρώσουν. Χωρίς paywall, χωρίς προνόμια μόνο για όσους έχουν την οικονομική δυνατότητα.

Η απλή αλήθεια είναι ότι τα έσοδα διαρκώς συρρικνώνονται. Αν πιστεύετε ότι μια πραγματικά ελεύθερη ενημέρωση είναι ζωτικής σημασίας για τη δημοκρατία και τον έλεγχο της εξουσίας, τότε δώστε μας τη δύναμη να συνεχίσουμε.

Γίνε συνδρομητής

Σας ευχαριστούμε θερμά.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις - Γίνετε συνδρομητές!

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Γιατί ξανανιώθουμε σαν ανώριμα παιδάκια όταν επισκεπτόμαστε το πατρικό μας;

Της Ευτέρπης Μουζακίτη Πως οι εμπειρίες που είχαμε ως παιδιά...

Αγρότες: Με αυτοσχέδια ρεβεγιόν και φωτιές πέρασαν τα Χριστούγεννα – Οι επόμενες κινήσεις

Τα μπλόκα των αγροτών παραμένουν σε όλη τη χώρα, με χιλιάδες τρακτέρ...

Μεταναστευτικό – Κρήτη: Aύξηση κατά 260% των ροών από τη Λιβύη

Η χρονιά που φεύγει κλείνει με μείωση σχεδόν 30% στις αφίξεις...