13.8 C
Chania
Friday, March 29, 2024

Η 44χρονη Γλυκερία δεν ήθελε να γίνει “σημαία των αντιεμβολιαστών”

Ημερομηνία:

Ο θάνατος της 44χρονης Γλυκερίας συντάραξε ολη την Ελλάδα. Ήταν μία νέα επιστήμονας, μία μητέρα τριών παιδιών, μία καλή σύζυγος που αν και ήταν απόλυτα υγιής έφυγε από τη ζωή λόγω του εμβολίου της AstraZeneca. O σύζυγός της, Μανώλης Κρυοβρυσανάκης, δίνει σήμερα τη δικη του μάχη να σταθεί στα πόδια του διχως ουδεις να μπορεί να του δώσει επαρκείς εξηγήσεις για το κακό που τον βρήκε.

Μιλώντας στην εκπομπή “Καλημέρα Ελλάδα” του Γιώργου Παπαδάκη, αναφέρεται στο γεγονός οτι η σύζυγός του, ενώ περνούσε αυτή την περιπέτεια δεν ήθελε να γίνει “σημαία των αντιεμβολιαστών”.

Εξιστορεί ο ιδιος:

Μιλούσα με δημοσιογράφο φίλο μου Κρητικό και του το λέω αυτό που περνούσαμε.

Η σύζυγός μου εκείνη τη στιγμή μου είπε:

“Αν ξανακούσω να μιλάς σε δημοσιογράφο γι’ αυτο το πράγμα θα πω να μην ξαναμπείς στο νοσοκομείο γιατί δε θελω να γίνω σημαία των αντιεμβολιαστών”.

Ο κ. Κρυοβρυσανάκης θεωρεί υπεύθυνη την Επιτροπή Λοιμοξιολόγων για τον θάνατο της σύζυγού του αλλά και για την ενίσχυση του αντιεμβολιαστικού κινήματος.

Λέει χαρακτηριστικά:

“Όλο αυτό το διάστημα ο αγώνας που γίνεται υπέρ του εμβολιασμού χαλάει από τις παλινωδίες και τα λάθη της επιστημονικής κοινότητας. Αυτοί δημιουργούν τη σύγχυση. Όλο αυτό τον καιρό τη σύγχυση τη δημιουργεί η ίδια η Επιτροπή”

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ