18.8 C
Chania
Saturday, April 27, 2024

Η Ryanair ενάντια στο δικαίωμα στην απεργία των εργαζόμενων στα αεροδρόμια!

Ημερομηνία:

Η Ryanair, με σημερινή ανακοίνωσή της όχι απλά καταδικάζει την απόφαση των Ελλήνων Ελεγκτών Εναέριας Κυκλοφορίας να συμμετέχουν στην 24ωρη απεργία που έχει κηρύξει για αύριο η ΑΔΕΔΥ αλλά μάλιστα καλεί την ελληνική κυβέρνηση και την Ευρωπαϊκή Επιτροπή να λάβουν μέτρα ώστε να μην επαναληφθεί αυτό το φαινόμενο. Μάλιστα, δε μένει εκεί, αφού έχει ξεκινήσει συλλογή υπογραφών ώστε τα συνδικάτα των εργαζόμενων στα αεροδρόμια όλης της Ευρώπης να μη μπορούν να προχωρούν σε απεργία!

Ολόκληρη η ανακοίνωση έχει ως εξής:

“Λυπούμαστε  για την εξαναγκαστική ακύρωση όλων των προγραμματισμένων πτήσεων για αύριο (Πέμπτη 7 Απριλίου), προς/από και εντός Ελλάδος, λόγω της συμμετοχής των Ελεγκτών Εναέριας Κυκλοφορίας στην 24ωρη απεργία που έχει κηρύξει η ΑΔΕΔΥ. Όλοι οι επιβάτες των πτήσεων που επηρεάζονται, έχουν ενημερωθεί μέσω email και SMS,  ενώ τους έχουν δοθεί οι παρακάτω επιλογές: πλήρης επιστροφή χρημάτων, κράτηση στην επόμενη διαθέσιμη πτήση ή κράτηση σε ένα άλλο δρομολόγιο.

Ζητάμε ειλικρινά συγνώμη από τους επιβάτες που έχουν επηρεαστεί από τις πράξεις των ΕΕΚ, οι οποίοι εξακολουθούν να ταλαιπωρούν τους Ευρωπαίους επιβάτες και καλούμε την Ελληνική κυβέρνηση και την Ευρωπαϊκή Επιτροπή να λάβει τα κατάλληλα μέτρα ώστε να αποτρέψει περαιτέρω αναταραχές. Είναι άδικο χιλιάδες Ευρωπαίοι επιβάτες να ακυρώνουν τα ταξίδια και τις διακοπές τους λόγω των απεργιών. Παράλληλα παροτρύνουμε όλους τους επιβάτες να υπογράψουν υπέρ της εκστρατείας Keep Europes Skies Open (http://www.keepeuropesskiesopen.com).”

 

 

 

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ρέθυμνο: Κοινή ανακοίνωση φοιτητικών συλλόγων για την εισβολή αστυνομικών σε σπίτι φοιτήτριας

Με κοινή τους ανακοίνωση οι φοιτητικοί συλλόγοι Ψυχολογίας, Κοινωνιολογίας,...

Πορεία στις γειτονιές της Νέας Χώρας ενάντια στην ξενοδοχοποίηση στο Λόφο Καστέλι

Παρέμβαση - πορεία στην γειτονιά της Νέας Χώρας πραγματοποιήθηκε...

Ισπανία: Θα παραδώσει πυραύλους Patriot στην Ουκρανία

Η Ισπανία θα παραδώσει στην Ουκρανία πυραύλους για τα...