Θανάσης Κατερινόπουλος: “Οι κανόνες εμπλοκής είναι ξεκάθαροι. Δεν ξέρω αν είναι τυχαίο, σήμερα είναι η επέτειος του Γρηγορόπουλου”

Κανένα σχόλιο

Ο Θανάσης Κατερινόπουλος εξέφρασε τη λύπη και τον «αποτροπιασμό» του για τον πυροβολισμό του 16χρονου στη Θεσσαλονίκη. Ο στρατηγός εν αποστρατεία ανέφερε στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» πως θα περίμενε τοποθέτηση του υπουργού Προστασίας του Πολίτη Τάκη Θεοδωρικάκ , ή ακόμα και του πρωθυπουργού για το περιστατικό.

«Δεν ξέρω αν είναι τυχαίο, σήμερα είναι η επέτειος του Γρηγορόπουλου. Το λέω μετά λόγου γνώσεως και ξέρω ότι θα φάω και πέτρες από κάποιους» συνεχίζει ο Θανάσης Κατερινόπουλος. «Οι κανόνες εμπλοκής είναι ξεκάθαροι. Ο νόμος περί χρήσεως των όπλων είναι ξεκάθαρος. Εδώ, από όσα είδαν το φως της δημοσιότητας, δεν υπήρξε καμία περίπτωση άμυνας και κανένας κίνδυνος από αυτό το παιδί. Έφευγε και έφαγε μία σφαίρα από πίσω».

«Δεν δικάζουμε εδώ αλλά είναι απαράδεκτό αυτό όπως και η μέρα που έγινε το περιστατικό», συνέχισε ο Θανάσης Κατερινόπουλος. «Σήμερα φοβάμαι ότι θα καεί και η Αθήνα και η Θεσσαλονίκη».

"Sponsored links"

Δείτε το βίντεο:

Στα : Ελλαδα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live