23.8 C
Chania
Τετάρτη, 6 Μαΐου, 2026

Θα κάνουν παρέλαση οι καρναβαλιστές της Παλιόχωρας “ως ένδειξη διαμαρτυρίας” δίχως τη συμμετοχή του Συλλόγου Παλιοχωρίτικου Καρναβαλιού

Ημερομηνία:

Απ’ ότι φαίνεται και στην Παλιόχωρα τα δεδομένα άλλαξαν μετά και τη δημοσίευση της ΚΥΑ από την κυβέρνηση σύμφωνα με την οποία οι παραβάτες που συμμετέχουν σε καρναβάλι κινδυνεύουν με φυλάκιση έως 2 έτη.

Με νέα ανακοίνωση στη σελίδα τους αναφέρουν ότι:

Οι καρναβαλιστές της Παλαιόχωρας μετά από συνάντησή που πραγματοποίησαν, αποφάσισαν ότι θα παρελάσουν κατεβαίνοντας στους δρόμους με τις στολές τους, όπως ήταν ήδη προγραμματισμένο, σαν ένδειξη διαμαρτυρίας.

Ο Σύλλογος Παλιοχωρίτικου Καρναβαλιού δεν θα συμμετέχει στο καρναβάλι, ούτε στην διεκπεραίωσή του.

Δεν μπορούν όλοι να πληρώσουν. Και το σεβόμαστε.

Αν βρίσκεσαι σε δύσκολη οικονομική κατάσταση, συνέχισε να μας διαβάζεις δωρεάν. Η ενημέρωση πρέπει να παραμένει προσβάσιμη για όλους.

Αν όμως μπορείς, στήριξέ μας σήμερα. Ορίστε δύο καλοί λόγοι για να το κάνεις:

  1. Η στήριξή σου ενισχύει άμεσα την ποιότητα και την ανεξαρτησία της δημοσιογραφίας μας.
  2. Κοστίζει λιγότερο από έναν καφέ και η διαδικασία διαρκεί λιγότερο από 1 λεπτό.

Επίλεξε σήμερα να γίνεις συνδρομητής ή δωρητής.

Γίνε συνδρομητής

Σας ευχαριστούμε θερμά.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις - Γίνετε συνδρομητές!

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Σπιτικές προτάσεις

Λικέρ βύσσινο Ένα κιλό βύσσινο, ένα κιλό ζάχαρη, ένα κιλό...

Επιβεβαιώθηκε στο Περιφερειακό Συμβούλιο η εμπλοκή των ΝΑΤΟϊκών στο μπλοκάρισμα της σύνδεσης του ΒΟΑΚ με το Αεροδρόμιο Χανίων και το λιμάνι της Σούδας

Η «Λαϊκή Συσπείρωση» κατήγγειλε στο Περιφερειακό Συμβούλιο Κρήτης ότι ΝΑΤΟϊκά συμφέροντα μπλοκάρουν τη σύνδεση ΒΟΑΚ με Αεροδρόμιο Χανίων και λιμάνι Σούδας. Η περιφερειακή αρχή δεν διέψευσε την εμπλοκή.

Πρόγραμμα εκδηλώσεων για την 85η επέτειο της Μάχης της Κρήτης στα Χανιά

Πρόγραμμα εκδηλώσεων για την 85η επέτειο της Μάχης της Κρήτης στα Χανιά, 17-27 Μαΐου 2026. Μνημειακές τελετές, πολιτιστικές δράσεις, προβολές ντοκιμαντέρ και αεροπορική επίδειξη Red Arrows.