Θεατρικό εργαστήρι για παιδιά, εφήβους και ενήλικες

Κανένα σχόλιο

Το Εργαστήρι Θεατρικής Εκπαίδευσης του Θεατρικού οργανισμού ’’ Πολιτισμικός Νότος’’ λειτουργεί για εικοστή συνεχή χρονιά με τμήματα για παιδια,εφηβους και ενηλικες.Στόχος του είναι η προσφορά θεατρικής παιδείας να εξαπλωθεί σε κάθε ηλικία.

Δημιούργησε ένα χώρο στον οποίο μπορούν τα παιδιά του τόπου μας αλλά και οι ενηλικες, να έρθουν σε επαφή με τις τέχνες και τον πολιτισμό.

Μικροί και μεγάλοι μαθαίνουν αυτοσχεδιάζοντας, γνωρίζουν την ομορφιά του σωματος,του λογου,του ρυθμού και της μουσικής.

"Sponsored links"

Δημιουργουν,αναζητουν δρόμους εκφρασης, γνωριζουν τον εαυτό τους, τολμούν, δοκιμάζουν, απελευθερώνουν τη φαντασία τους,υπαρχουν ,συνυπάρχουν και αναδημιουργούν.

Το παιδικό εργαστήρι απευθύνεται σε παιδιά 7 έως 17 ετών.

Στο τέλος κάθε χρονιάς γίνεται παρουσίαση στο κοινό της δουλειάς των μικρών μαθητών αλλά και των ενηλίκων.

Τα μαθήματα για το παιδικο,προεφηβικο και εφηβικό τμήμα θα ξεκινήσουν 24 Σεπτεμβρίου, ενώ για το τμήμα ενηλίκων 1 Οκτώβριου.

Τηλέφωνα επικοινωνίας 6974996583 Κριαρα Βαγγελιω(για τα τμήματα προεφηβικό και ενηλίκων)

6936886482 Ματσαμάκης Γιάννης (για τα τμήματα παιδικό και εφηβικό)

Διεύθυνση Εργαστηρίου. Γεωργιλαδων 12 Χανιά.

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live