Θεσσαλονίκη: Δεν είναι έργο τέχνης, είναι καρέκλες σαλονιού αντί για παγκάκι στάσης

Κανένα σχόλιο

Έναν πρωτότυπο τρόπο εφηύραν κάτοικοι της Θεσσαλονίκης για να καλύψουν το κενό από το παγκάκι που απομακρύνθηκε από στάση του ΟΑΣΘ.

Αντί λοιπόν για παγκάκι, τοποθέτησαν κομμάτια από… σετ παλιάς τραπεζαρίας, συμπληρώνοντας μάλιστα την τετράδα από μια ακόμη καρέκλα καφενείου.

Τα καθίσματα τοποθετήθηκαν από αγνώστους στη στάση Γαλαξίας, στην οδό Σόλωνος κοντά στη Δελφών στην ανατολική Θεσσαλονίκη, σύμφωνα με το voria.gr.

"Sponsored links"

Θεσσαλονίκη: Δεν είναι έργο τέχνης, είναι καρέκλες σαλονιού αντί για παγκάκι στάσης
 VORIA.GR

Οι καρέκλες μάλιστα έχουν δεθεί με σχοινιά στο σίδερο, προκειμένου να μην μπορέσει κανείς να τις μετακινήσει.

Οι φωτογραφίες που έχουν κάνει τον γύρο των social media έχουν αποσπάσει πλήθος επικριτικών σχολίων, με πολλούς να κάνουν λόγο για ευθύνες του ΟΑΣΘ στη συντήρηση των στάσεων, ενώ άλλοι σχολίασαν τις συνθήκες υγιεινής στη στάση αλλά και την αισθητική της παραπάνω παρέμβασης.

Θεσσαλονίκη: Δεν είναι έργο τέχνης, είναι καρέκλες σαλονιού αντί για παγκάκι στάσης
 VORIA.GR

Να σημειωθεί επίσης ότι με αφορμή περιστατικό με αντίστοιχη “πατέντα” σε στάση στην Πλατεία Δημοκρατίας ο αντιδήμαρχος Τενχνικών Έργων Μάκης Κυριζίδης είχε εξηγήσει ότι, βάσει σχετικής υπουργικής απόφασης, πρέπει να υπάρχει συγκεκριμένο ελάχιστο πλάτος πεζοδρομίου για να τοποθετηθεί στέγαστρο με κάθισμα. Σε περίπτωση που δεν υπάρχει αυτό το πλάτος, τότε απομακρύνεται το κάθισμα προς διευκόλυνση της ελεύθερης κίνησης των πεζών και της ασφαλούς κυκλοφορίας ατόμων με ειδικές ανάγκες.

 

Στα : Ελλαδα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live