Θεσσαλονίκη – Πάτρα: Στα κάγκελα οι έμποροι για το «λουκέτο» στο λιανεμπόριο

Κανένα σχόλιο

Ανοιχτά καταστήματα, χωρίς πωλήσεις και πελάτες, αλλά με μαύρες σημαίες και κηδειόχαρτα συνθέτουν την εικόνα της αγοράς σε Θεσσαλονίκη και Πάτρα.

Η οργή των εμπόρων δεν υποχωρεί, παρά τα το νέο επίδομα ειδικού σκοπού που έταξε σήμερα η κυβέρνηση μέσω του υπουργού Οικονομικών.

Χαρακτηριστικό είναι ότι το εμπορικό επιμελητήριο ήδη κατέθεσε ασφαλιστικά μέτρα κατά της ΚΥΑ για το άνοιγμα των καταστημάτων.

"Sponsored links"

Στην Πάτρα τα καταστήματα, ως συμβολική διαμαρτυρία, είχαν ανοιχτές πόρτες, ανοιχτά φώτα, αλλά δεν εξυπηρετούσαν πελάτες. Οι επαγγελματίες δηλώνουν ότι το ποσό ενίσχυσης είναι πάρα πολύ μικρό και δεν λύνει κανένα πρόβλημα.

Ανάλογη εικόνα και στη Θεσσαλονίκη όπου οι καταστηματάρχες λένε ότι «δεν πουλιόμαστε» ούτε με 2 ούτε με χιλιάρικα, ενώ ορισμένοι αφήνουν ανοιχτό το ενδεχόμενο να ανοίξουν τις επιχειρήσεις τους κατά παράβαση των κυβερνητικών αποφάσεων.

Στα : Ελλαδα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live