Θετικός στον κορωνοϊό βρέθηκε ο Αστυνομικός Διευθυντής Ηρακλείου, ταξίαρχος Νίκος Σπυριδάκης.
Μετά το θετικό τεστ έχει σημάνει “συναγερμός” στο Αστυνομικό Μέγαρο Ηρακλείου ενώ έχει ήδη ξεκινήσει η ιχνηλάτηση των επαφών του. Ένας μεγάλος αριθμός ατόμων που υπηρετούν στο Υπασπιστήριο αλλά και σε άλλες υπηρεσίες, ακόμα και διευθυντές, βρίσκονται υπ ατμόν και σε καραντίνα έως ότου διαπιστωθεί αν είναι ή όχι φορείς του ιού.
Ο κ. Σπυριδάκης έχει ήπια συμπτώματα και βρίσκεται σε καραντίνα στο σπίτι του.
Σύμφωνα με πληροφορίες στη 1 μετά το μεσημέρι στο Αστυνομικό Μέγαρο θα βρεθεί κινητή μονάδα του ΕΟΔΥ, προκειμένου να διενεργηθούν τεστ, καθώς ο Αστυνομικός Διευθυντής Ηρακλείου είχε μεγάλο κύκλο επαφών.
Το ξέρουμε…
Το να βλέπετε αυτά τα μηνύματα μπορεί να είναι κουραστικό. Και να είστε σίγουροί ότι ούτε κι εμείς βρίσκουμε κάποια ευχαρίστηση από το να τα γράφουμε... Όμως αυτό το μήνυμα δεν αφορά εμάς. Αφορά κάτι πολύ πιο σημαντικό: την επιβίωση της ανεξάρτητης, μαχητικής δημοσιογραφίας στην Kρήτη.
Η στήριξη σας είναι σημαντική γιατί μας επιτρέπει να:
- - Κάνουμε ρεπορτάζ χωρίς φόβο και εξαρτήσεις. Κανείς δεν μας υπαγορεύει τι να πούμε ή τι να αποσιωπήσουμε.
- - Κρατάμε τη δημοσιογραφία μας προσβάσιμη σε όλους, ακόμη και σε αυτούς που δεν έχουν την ικανότητα να πληρώσουν. Χωρίς paywall, χωρίς προνόμια μόνο για όσους έχουν την οικονομική δυνατότητα.
Η απλή αλήθεια είναι ότι τα έσοδα διαρκώς συρρικνώνονται. Αν πιστεύετε ότι μια πραγματικά ελεύθερη ενημέρωση είναι ζωτικής σημασίας για τη δημοκρατία και τον έλεγχο της εξουσίας, τότε δώστε μας τη δύναμη να συνεχίσουμε.
Γίνε συνδρομητής
Σας ευχαριστούμε θερμά.