24.8 C
Chania
Saturday, July 27, 2024

Θρήνος για τη Μαρίνα Σάττι – Πέθανε ο πατέρας της

Ημερομηνία:

Την πιο δύσκολη περίοδο της ζωής της διανύει η Μαρίνα Σάττι καθώς ο πατέρας της, Αλί Οσμάν Σάττι, έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 68 ετών, έπειτα από το σοβαρό πρόβλημα που αντιμετώπιζε με την υγεία του.

Η γνωστή τραγουδίστρια, η οποία θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στον 68ο Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision στο Μάλμε της Σουηδίας με το τραγούδι «Ζάρι», γεννήθηκε στην Αθήνα και μεγάλωσε στο Ηράκλειο Κρήτης.

Γεννημένος την 1η Ιανουαρίου του 1956 στο Σουδάν, ο πατέρας της Μαρίνας Σάττι ο οποίος ήταν αναισθησιολόγος, έφτασε στην Ελλάδα το 1972 και σπούδασε ιατρική. Υπήρξε Αναπληρωτής Καθηγητής του Εθνικού Καποδιστριακού από το 1983 έως το 1989, καθώς και καθηγητής αναισθησιολογίας στην Εθνική Ιατρική Σχολή Αθήνας από το 1989 έως το 1995.

Η Μαρίνα Σάττι είχε μιλήσει, μάλιστα, για την οικογένειά της σε πρόσφατη συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή «Στούντιο 4», αναφερόμενη τόσο στα παιδικά της χρόνια, όσο στη γνωριμία της μητέρας της με τον πατέρα της, αλλά και την άγνωστη αδελφή της, η οποία ζει στο Σουδάν.

«Η μαμά μου είχε μεγαλώσει στην Ελλάδα, ο μπαμπάς μου είχε μεγαλώσει στο Σουδάν, υπάρχουν διαφορές όπως καταλαβαίνετε και ακόμα υπάρχουν. Πιστεύω ότι κατάφεραν να βρουν μια ισορροπία λόγω του έρωτα και στη συνέχεια ήρθαμε και εμείς, τα παιδιά.

Εγώ πήγαινα τα καλοκαίρια στο Σουδάν. Η οικογένεια εκεί με δέχτηκε ακόμα πιο θερμά από ότι στην Ελλάδα. Η κουλτούρα του Σουδάν ήταν η κανονικότητά μου. Ο μπαμπάς μου μένει και τώρα στο Σουδάν απλά αυτή την περίοδο βρίσκεται στην Αίγυπτο λόγω αυτών που γίνονται στο Σουδάν. Ο μπαμπάς μου, η νέα του γυναίκα και η αδελφούλα μου είναι εκεί. Με την αδελφή μου συναντηθήκαμε πρώτη φορά όταν ήταν 7 ετών, ήταν πολύ ενθουσιασμένη μαζί μου. Είναι πολύ έξυπνη και ταλαντούχα, μιλάει πολλές γλώσσες», είχε πει, μεταξύ άλλων.

 

"google ad"

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ