21.8 C
Chania
Monday, May 20, 2024

Θρίλερ με νεκρό βρέφος στη Βραυρώνα – Υπό κράτηση και έρευνα οι γονείς, φέρονται να το δολοφόνησαν

Ημερομηνία:

Φρίκη στη Βραυρώνα καθώς βρέφος φέρεται να δολοφονήθηκε από τους γονείς του. Συνελήφθησαν και οι δύο.

Η υπόθεση δεν έχει ακόμα διευκρινιστεί ενώ οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν πως μετά τη γέννηση του βρέφους οι γονείς, που φέρονται να είναι από την Ασία, το πέταξαν στα σκουπίδια. Έρευνες διεξάγουν οι Αστυνομικές αρχές. Αυτή την στιγμή κρατούνται ο πατέρας του βρέφους στην Ασφάλεια και η μητέρα στο νοσοκομείο.

Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται το MEGA, οι δυο γονείς του βρέφους εργάζονται ως υπάλληλοι σε ξενοδοχείο στην Βραυρώνα.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες η γυναίκα πήγε χθες το βράδυ στο Νοσοκομείο με αιμορραγία και οι γιατροί είπαν ότι ήταν έγκυος ενώ δεν μπορούσαν να προσδιορίσουν αν απέβαλε ή αν γέννησε κανονικά. Στη συνέχεια κλήθηκαν οι Αρχές με αστυνομικούς οι οποίοι πήγαν στο ξενοδοχείο που έμενε το ζευγάρι και έκαναν έρευνα στο δωμάτιο το οποίο ήταν γεμάτο αίματα.

Πληροφορίες κανουν λόγο, για την ύπαρξη υλικού από βίντεο που φέρεται να έχει καταγράψει τον άνδρα να πετάει στα σκουπίδια το νεογνό.

Μετά από έρευνα που διενεργήθηκε στους κάδους απορριμμάτων, διαπιστώθηκε πως είχε περάσει το απορριμματοφόρο και είχε αδειάσει τους κάδους.

Οι έρευνες της Αστυνομίας βρίσκονται σε εξέλειξη χωρίς ακόμα να έχει διευκρινιστεί αν το βρέφος γεννήθηκε νεκρό ή αν γεννήθηκε ζωντανό και οι γονείς το σκότωσαν.

 

"google ad"

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ