Θ. Σκυλακάκης: Κλείστε την πόρτα του τρελοκομείου

Κανένα σχόλιο

Ακολουθεί δήλωση του Προέδρου της Δράσης Θόδωρου Σκυλακάκη, σχετικά με τη χθεσινή δολοφονία του Παύλου ΦύσσαΚαταδικάζω απερίφραστα τη στυγνή δολοφονία του Παύλου Φύσσα και συλλυπούμαι την οικογένεια και τους οικείους του.

Η ουσιαστικά ατιμώρητη άσκηση πολιτικής βίας, που συνεχίζεται εδώ και πολύ καιρό, άλλαξε επίπεδο κλιμάκωσης με τη χθεσινή δολοφονία. Στο εκρηκτικό υπόβαθρο που δημιουργεί η οικονομική και κοινωνική καταστροφή και η χρόνια ανοχή της πολιτικής βίας χαμηλής έντασης από  τα κόμματα και την πολιτεία, έχει προστεθεί τώρα ένα κόμμα με νεοναζιστικές καταβολές, που οργανωμένα εκπαιδεύει και γαλουχεί τα μέλη του για την άσκηση βίας με πολιτικά κίνητρα.

Ταυτόχρονα, όλα τα κοινοβουλευτικά κόμματα ρίχνουν λάδι στη φωτιά με πολωτικό ή ακραίο πολιτικό λόγο, ενώ η οργανωμένη πολιτεία, με ευθύνη της κυβέρνησης, εμφανίζεται πάντα κατόπιν εορτής και με χαρακτηριστική αναποτελεσματικότητα.

"Sponsored links"

Για να μην είναι το χθεσινό επεισόδιο “σκηνές από το έργο προσεχώς”, οφείλει επιτέλους η κυβέρνηση να δράσει.

Κλείστε την πόρτα του τρελοκομείου πριν βρεθούμε όλοι μέσα σ’ αυτό.

Στα : Ελλαδα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live