Ιδρύει κόμμα ο Μπογδάνος και το όνομα αυτού «Εθνική Συμφωνία»

Κανένα σχόλιο

Ο ανεξάρτητος βουλευτής την προηγούμενη εβδομάδα βρέθηκε στις Βρυξέλλες ως ομιλητής σε συνέδριο που διοργάνωσε το Ευρωπαϊκό Συντηρητικό Κόμμα (ECR) και το αμερικανικό think tank Edmund Burke Foundation.

Ήταν 5 Οκτωβρίου του 2021 όταν ο Κυριάκος Μητσοτάκης αποφάσισε τη διαγραφή του Κωνσταντίνου Μπογδάνου από την κοινοβουλευτική ομάδα της ΝΔ.

Ο Κ. Μπογδάνος προχωρά στο επόμενο πολιτικό του βήμα με τη δημιουργία πολιτικής κίνησης που μπορεί να εξελιχθεί σε κόμμα ή να λειτουργήσει ως όχημα συνεργασίας με άλλο κόμμα στο χώρο συντηρητικού φιλελευθερισμού, όπως αναφέρει και ο ίδιος. Η ανακοίνωση της κίνησης, θα γίνει στις 5 Απριλίου και το όνομά της, σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, αναμένεται να είναι “Εθνική Συμφωνία”. Η όλη εκδήλωση θα γίνει στις 6 το απόγευμα εκείνης της μέρας στο ξενοδοχείο “Στράτος Βασιλικός” στην οδό Μιχαλακοπούλου.

"Sponsored links"

Το προσκλητήριο απευθύνεται, μεταξύ άλλων, και στον Θάνο Τζήμερο και τον Φαήλο Κρανιδιώτη, οι οποίοι αναμένεται να δώσουν το παρών στο κεντρικό ξενοδοχείο που θα γίνει η παρουσίαση, μιας και οι τρεις φαίνεται να έχουν στα σπάργανα εκλογική συνεργασία. Προσκεκλημένα πάντως θα είναι στελέχη που προέρχονταν από τη ΝΔ και πλέον είναι εκτός, ακόμα και παλιοί «καραμανλικοί».

thepressproject.gr

Στα : Ελλαδα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live