14.8 C
Chania
Friday, March 29, 2024

Ιεράπετρα: Πρόλαβαν τα χειρότερα για τον 35χρονο – Τί έφταιξε για την θρόμβωση λίγες μέρες μετά τον εμβολιασμό;

Ημερομηνία:

Σωτήρια αποδείχτηκε η μεταφορά του 35χρονου από την Ιεράπετρα στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείου Ηρακλείου μετά την εμφάνιση θρόμβωσης, λίγες ημέρες μετά τον εμβολιασμό του με το εμβόλιο της AstraZeneca.

Σύμφωνα με πληροφορίες σε εξέλιξη βρίσκεται ο παρακλινικός έλεγχος, ο οποίος αναμένεται να ολοκληρωθεί σε 4-5 ημέρες και θα δώσει μία εικόνα για τον λόγο που εμφανίστηκε η αρτηριακή θρόμβωση.

Ο 35χρονος εξακολουθεί να νοσηλεύεται στην Αγγειοχειρουργική κλινική του νοσοκομείου και το ευτύχημα είναι ότι η κατάσταση της υγείας του βαίνει συνεχώς βελτιούμενη.

Σε κάθε περίπτωση αυτό που τονίζεται είναι ότι το περιστατικό είναι υπό διερεύνηση ωστόσο θα αργήσει να απαντηθεί το ερώτημα αν και κατά πόσο υπάρχει συσχέτιση της εμφάνισης του θρόμβου με τον εμβολιασμό με το σκεύασμα της AstraZeneca.

cretalive.gr

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ