ΙΝΚΑ: 5 ευρώ θα κοστίζει σε κάθε Κισσαμίτη η επίσκεψή του στα Χανιά, αν μπουν διόδια

Κανένα σχόλιο

Με ανακοίνωσή του το Ινστιτούτο Καταναλωτών αναφέρεται στις σκέψεις για επιβολή διοδίων στον ΒΟΑΚ από την κυβέρνηση επισημαίνωντας το τεράστιο κόστος για τους πολίτες του νησιού:

Όλοι για τα λεφτά το κάνουν λέει ο κόσμος. Η κακία του κόσμου δεν θα περάσει !!!!

Κύβους παίζουν, εμάς τι μας νοιάζει;;!!!!

"Sponsored links"

Θα θέλαμε και από τους 2 πολιτικούς αυτούς να μας πουν, από πού πήραν παράδειγμα για να το εφαρμόσουν στις πόλεις της Κρήτης για τους κατοίκους των κωμοπόλεων και των χωριών της Κρήτης.

Σε ποια άλλη πόλη της Ελλάδας θα πρέπει να πληρώσει διόδια ο πολίτης που πρέπει να πάει στο ΙΚΑ ή στην εφορία όπως π.χ. αυτός από την Κίσσαμο στα Χανιά, ή σε ένα κατάστημα ή σινεμά ή θέατρο των πόλεων.

Η ?? θα θεσμοθετήσει ελευθέρας με κουπόνι εισόδου εξόδου στις δημόσιες υπηρεσίες κλπ των μη κατοίκων των παρόχθιων πόλεων του ΒΟΑΚ, όπως π.χ. τα Lidle για την πελατεία του στους χώρους του.

Με κορονοϊό καπέλο, καπελώνονται οι πολίτες και της Κρήτης, με λόγια κομπολόγια που κάνουν όχι ευκολότερη την ζωή μας αλλά δυσκολότερη ποιο άγρια και ποιο επιθετική για την επιβίωσή μας, τον καιρό, που ο Πρωθυπουργός είχε πει ότι : Θα οδηγήσει την χώρα σε ενάρετο βίο.

Η λογική και η αρτιότητα κάθε παρουσίας του Πρωθυπουργού, δεν συναρτάται με τις πράξεις τα λόγια και την λογική των υπουργών του και των βουλευτών του, δυστυχώς.

Απαράδεκτο και χυδαίο τα σχεδιαζόμενα διόδια σε βάρος των κατοίκων κωμοπόλεων και χωριών που δεν κατοικούν σε πόλεις επί του άξονα ΒΟΑΚ.

Οι παρόχθιες πόλεις του ΒΟΑΚ δεν μπορεί αν χρησιμοποιούνται για εισπρακτορείο διοδίων σε βάρος των μη κατοίκων των πόλεων του ΒΟΑΚ.

Θεωρούμε ότι το λάθος για τα σχεδιαζόμενα διόδια πρέπει να διορθωθεί άμεσα και από τους 2 επικεφαλείς.

"Sponsored links"

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live