20.8 C
Chania
Thursday, March 28, 2024

“ΙΡΙΔΙΣΜΟΙ 2020”: Από τις 14 έως τις 27 Ιουλίου στην Πύλη Sabbionara

Ημερομηνία:

Ο Δήμος Χανίων, η Κ.Ε.Π.ΠΕ.ΔΗ.Χ. – Κ.Α.Μ. και ο Σύλλογος Γυναικών Καλλιτεχνών Χανίων «ΙΡΙΣ»

διοργανώνουν την Ετήσια΄ Έκθεση Εικαστικής Δημιουργίας, με τίτλο: “ΙΡΙΔΙΣΜΟΙ 2020”, με θέμα την Παλιά Πόλη των Χανίων, στην Πύλη της Άμμου (Sabbionara). Παράλληλα στο πλαίσιο της Έκθεσης θα πραγματοποιηθούν παράλληλες εκδηλώσεις του Συλλόγου, στον αύλειο χώρο της Sabbionara, τηρουμένων όλων των υγειονομικών μέτρων.

Το πρόγραμμα της έκθεσης έχει ως εξής:

  • Τετάρτη, 15 Ιουλίου, ώρα 8.30 μ.μ. – Επίσημα Εγκαίνια (η Έκθεση θα είναι ανεπίσημα ανοιχτή από το πρωί της 14/7)
  • Κυριακή, 19 Ιουλίου, ώρα 8.30 μ.μ. – Προβολή παλαιών φωτογραφιών της Παλιάς Πόλης.
  • Τετάρτη, 22 Ιουλίου, ώρα 8.30 μ.μ. – Μια βραδιά παρέας με Κολομπίτες και τα Κολομπίτικα, την ιδιόρρυθμη διάλεκτό τους.
  • Κυριακή, 26 Ιουλίου, ώρα 8.30 μ.μ. – Παλιά κι αγαπημένα Αρχοντορεμπέτικα με τους γνωστούς μουσικούς Γιώργο Κουτσουδάκη και Γιάννη Δασκαλάκη.

Η Έκθεση και οι εκδηλώσεις τελούν υπό την αιγίδα του Διαπολιτισμικού Ευρωμεσογειακού Κέντρου UNESCO και είναι με ελεύθερη είσοδο.

Διάρκεια Έκθεσης: 14 Ιουλίου – 27 Ιουλίου 2020.

Ώρες επισκέψεων: καθημερινά 11.00 – 14.00 και 19.00 – 22.30.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ