Ιστιοπλοΐκή Ομοσπονδία: Μπαράζ παραιτήσεων για την αντίδραση στις συγκλονιστικές καταγγελίες Μπεκατώρου

Κανένα σχόλιο

Την παραίτησή τους υπέβαλαν αργά το απόγευμα της Κυριακής και τα δεκατρία μέλη της Επιτροπής Ανοιχτής Θαλάσσης της Ιστιοπλοϊκής Ομοσπονδίας.

Σύμφωνα με το MEGA, κατηγορούν τη διοίκηση της Ομοσπονδίας ότι η απαράδεκτη ανακοίνωση – αντίδραση στις συγκλονιστικές καταγγελίες της Σοφίας Μπεκατώρου εκδόθηκε χωρίς να προηγηθεί σύγκλιση του ΔΣ.

Στο μεταξύ, την παραίτηση σύσσωμου του Διοικητικού Συμβουλίου της Ιστιοπλοϊκής Ομοσπονδίας ζητούν οι Ολυμπιονίκες Τάκης Μάντης και Παύλος Καγιαλής.

"Sponsored links"

Οι δύο ολυμπιονίκες της ιστιοπλοΐας στην κατηγορία 470 με ανάρτησή τους ζητούν την παραίτηση όλων των μελών του Δ.Σ. της ΕΙΟ: “Απαιτούμε την παραίτηση και την απομάκρυνση όλου του Δ.Σ. της Ελληνικής Ιστιοπλοΐκής Ομοσπονδίας”

Νέα παραίτηση στην Ομοσπονδία Ιστιοπλοΐας – Το Ίδρυμα Νιάρχος κόβει τη χορηγία

Στο μεταξύ, μετά τον Γιάννη Παπαδημητρίου, ακόμη ένα μέλος του ΔΣ, ο Γιώργος Χριστόπουλος, ανακοίνωσε την παραίτησή του διότι «οι συνθήκες δεν τον εκφράζουν». Σύμφωνα με πληροφορίες της Καθημερινής αναμένονται και άλλες παραιτήσεις.

Η Ομοσπονδία, στην πρώτη ανακοίνωσή της, χαρακτήριζε «δυσάρεστο περιστατικό» την καταγγελία της Σοφίας Μπεκατώρου, και την παρότρυνε να γίνει πιο συγκεκριμένη. Σημειώνεται ότι για κάθε αποστολή εθνικής ομάδας στο εξωτερικό υπεύθυνη είναι η οικεία Ομοσπονδία.

Το ΔΣ επιλέγει το μέλος του που θα συνοδέψει ως αρχηγός αποστολής την ομάδα, οπότε οι άνθρωποι της Ομοσπονδίας γνώριζαν πολύ καλά ποιος είχε συνοδέψει τη Σοφία Μπεκατώρου και τους υπόλοιπους αθλητές στο ταξίδι όπου συνέβη η σεξουαλική κακοποίηση.

Στα : Ελλαδα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live
διαφημίσεις