Ισχυρό μήνυμα αλληλεγγύης: Συγκεντρώθηκαν τα είδη πρώτης ανάγκης για τους φοιτητές του Πανεπιστημίου Ηρακλείου – Χρειάζονται μόνο καινούργια εσώρουχα | Φωτός

Κανένα σχόλιο

Η μεγάλη φωτιά που ξέσπασε στις φοιτητικές εστίες στο Ηράκλειο είχε ως αποτέλεσμα πολλοί φοιτητές να χάσουν προσωπικά τους αντικείμενα, και πλέον να στερούνται ακόμα και είδη πρώτης ανάγκης.

Μέσα όμως σε ελάχιστες ώρες από ανακοίνωση του Πανεπιστημίου Ηρακλείου συγκεντρώθηκαν η πλειοψηφία των ειδών, σεντόνια, κουβέρτες, μαξιλάρια, ρούχα ανδρικά και γυναικεία, παπούτσια, οδοντόκρεμες, οδοντόβουρτσες, πετσέτες.

Σε σχετικό μήνυμα που συνοδεύεται από φωτογραφίες αναφέρεται:

"Sponsored links"

Όταν θέλει ο ανθρωπος σε λίγες τι μπορεί να καταφέρει! Ισχυρό μήνυμα αλληλεγγύης.

Σε νέο μήνυμα αναφέρεται ότι:

Οι προσφορές σας για τα παιδιά μας είναι συγκινητικές και πάρα πολλές. Το μόνο που χρειαζόμαστε πλέον είναι καινούργια εσώρουχα, ανδρικά και γυναικεία καθώς και κάλτσες (στο γυμναστήριο του Πανεπιστημίου Κρήτης στις Βούτες).

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live