Ιταλία: Διαδηλώσεις ενάντια στην απαγόρευση της κυκλοφορίας και τους περιορισμούς για τον COVID-19 στο Μιλάνο

Κανένα σχόλιο

Ιδιοκτήτες επιχειρήσεων, έμποροι, άνεργοι και μέλη του ιταλικού επιχειρηματικού κινήματος συναντήθηκαν στην οδό Clerici στο Bresso του Μιλάνου, την Πέμπτη το βράδυ, για να βαδίσουν προς την έδρα της Περιφέρειας Λομβαρδίας και να διαμαρτυρηθούν ενάντια στους περιορισμούς που εφαρμόζει το νέο διάταγμα για την καταπολέμηση της πανδημίας .

Οι διοργανωτές της διαμαρτυρίας ζήτησαν “την άμεση ακύρωση της απαγόρευσης κυκλοφορίας” που επιβλήθηκε σε εμπορικές δραστηριότητες μετά τις 6 μ.μ.

“Όλοι αυτοί είναι κατασκευαστές, τεχνίτες, έμποροι που κλείνουν. Έχουν καταστραφεί. Και, ποιος νομίζετε ότι πρέπει να λάβει αλληλεγγύη; Αυτοί είναι άνθρωποι που πληρώνουν φόρους, άνθρωποι που έχουν εργαστεί. Τώρα, χάνουν τα πάντα, όπως εγώ.” Είμαι αγρότης. Χάνουμε τα πάντα. Δεν έχουμε τη μικρότερη πιθανότητα σωτηρίας, επιβίωσης “, δήλωσε ένας διαδηλωτής. Αστυνομικοί κατά των ταραχών έφτασαν γρήγορα στο σημείο της μη εξουσιοδοτημένης διαδήλωσης για να μπλοκάρουν την πορεία.

"Sponsored links"

Ο νέος γύρος μέτρων της Ιταλίας περιλαμβάνει το κλείσιμο μπαρ και εστιατορίων στις 6 μ.μ., καθώς και το κλείσιμο γυμναστηρίων, κινηματογράφων και πισινών.

Ruptly

ΑΠΕ

Στα : Κόσμος

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live