15.8 C
Chania
Friday, April 19, 2024

Ιταλία: Διαδηλώσεις ενάντια στην απαγόρευση της κυκλοφορίας και τους περιορισμούς για τον COVID-19 στο Μιλάνο

Ημερομηνία:

Ιδιοκτήτες επιχειρήσεων, έμποροι, άνεργοι και μέλη του ιταλικού επιχειρηματικού κινήματος συναντήθηκαν στην οδό Clerici στο Bresso του Μιλάνου, την Πέμπτη το βράδυ, για να βαδίσουν προς την έδρα της Περιφέρειας Λομβαρδίας και να διαμαρτυρηθούν ενάντια στους περιορισμούς που εφαρμόζει το νέο διάταγμα για την καταπολέμηση της πανδημίας .

Οι διοργανωτές της διαμαρτυρίας ζήτησαν “την άμεση ακύρωση της απαγόρευσης κυκλοφορίας” που επιβλήθηκε σε εμπορικές δραστηριότητες μετά τις 6 μ.μ.

“Όλοι αυτοί είναι κατασκευαστές, τεχνίτες, έμποροι που κλείνουν. Έχουν καταστραφεί. Και, ποιος νομίζετε ότι πρέπει να λάβει αλληλεγγύη; Αυτοί είναι άνθρωποι που πληρώνουν φόρους, άνθρωποι που έχουν εργαστεί. Τώρα, χάνουν τα πάντα, όπως εγώ.” Είμαι αγρότης. Χάνουμε τα πάντα. Δεν έχουμε τη μικρότερη πιθανότητα σωτηρίας, επιβίωσης “, δήλωσε ένας διαδηλωτής. Αστυνομικοί κατά των ταραχών έφτασαν γρήγορα στο σημείο της μη εξουσιοδοτημένης διαδήλωσης για να μπλοκάρουν την πορεία.

Ο νέος γύρος μέτρων της Ιταλίας περιλαμβάνει το κλείσιμο μπαρ και εστιατορίων στις 6 μ.μ., καθώς και το κλείσιμο γυμναστηρίων, κινηματογράφων και πισινών.

Ruptly

ΑΠΕ

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Εκδήλωση για τα 200 χρόνια από τη Σφαγή στο Λαφονήσι

Φέτος συμπληρώνονται διακόσια χρόνια από τη Σφαγή στο Λαφονήσι Κισσάμου, που έγινε από...

Κρήτη: Πειθαρχική δίωξη κατά αντιδημάρχου για παράνομες μεταδημοτεύσεις!

Βόμβα στην Αυτοδιοίκηση της Κρήτης ! Την Πειθαρχική δίωξη...