Ι. Μπαλτζώης: «Ο Ερντογάν θέλει να «χτυπήσει» κατοικημένο νησί»

Κανένα σχόλιο

«Ο Ερντογάν έχει στα σχέδια του να «χτυπήσει» σε κατοικημένο νησί του Αιγαίου και να το παρουσιάσει ως λάφυρο»! Η προειδοποίηση προέρχεται από τον Αντιστράτηγο ε.α Ιωάννη Μπαλτζώη, οι αναλύσεις του οποίου είναι πάντα ψύχραιμες και έχουν αποδειχτεί εύστοχες.

Αυτή δεν είναι η μόνη δήλωση που προκαλεί αίσθηση ,στη συνέντευξη που παραχώρησε στο Militaitre.gr.

Ο κ.Μπαλτζώης δηλώνει έκπληκτος για τα όπλα που φέρεται να έχει στείλει η Ελλάδα στην Ουκρανία. Σχολιάζοντας τη λίστα που δημοσίευσε ο Ριζοσπάστης ρωτά πως είναι δυνατόν να λέει η κυβέρνηση ότι όλα αυτά μας περισσεύουν! Τίποτα απολύτως δεν μας περισσεύει, εξηγεί ο κ.Μπαλτζώης.

"Sponsored links"

Εκφράζει την εντονότατη ανησυχία του ότι τα τεθωρακισμένα BMP-1 που θα αποσυρθούν από τα νησιά μας ΔΕΝ θα αντικατασταθούν από τα Marder τα οποία προορίζουν για τον Έβρο! Αυτό μοιάζει με αποστρατιωτικοποίηση;

Την ίδια ώρα που το τουρκικό καθεστώς μεθοδικά προετοιμάζει την κοινή γνώμη της γειτονικής χώρας ακόμη και για πόλεμο, στην Ελλάδα διάφοροι ανεύθυνα -στα διαλείμματα των τουρκικών σήριαλ- πουλάνε κυριολεκτικά φούμαρα στον κόσμο , δημιουργώντας ψευδαισθήσεις επικίνδυνες! Η Ελλάδα που διαθέτει και όπλα και κυρίως έμψυχο δυναμικό που μπορεί να αντιμετωπίσει οτιδήποτε δεν έχει ανάγκη κομματικών φαντασιώσεων και παραμυθιών για να αντιμετωπίσει την όποια απειλή.

militaire.gr

Στα : Ελλαδα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live