15.8 C
Chania
Thursday, March 28, 2024

Κάθε δευτερόλεπτο και υπογραφή: 337.000 πολίτες μέσα σε λίγες μέρες έχουν συνυπογράψει το πανευρωπαϊκό ψήφισμα: ΟΧΙ στη λιτότητα

Ημερομηνία:

Εκατοντάδες χιλιάδες πολίτες από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο μέσα σε λίγες μέρες έχουν συνυπογράψει ψήφισμα προς την Καγκελάριο της Γερμανίας Α. Μέρκελ και τους εκπροσώπους της Τρόικας και τους ζητούν να αλλάξουν στάση και να σταματήσουν την επιβολή μέτρων λιτότητας:

Ως πολίτες της Ευρώπης, σας καλούμε να σταματήσετε την επιβολή μέτρων λιτότητας στην Ελλάδα και να ορίσετε διάσκεψη για την αναδιάρθρωση και διαγραφή του ελληνικού χρέους. Η λιτότητα έχει αποτύχει να δώσει λύση στο πρόβλημα του χρέους και έχει γονατίσει τους πιο αδύναμους πολίτες. Ζητάμε να αλλάξετε στάση και να βάλετε τους ανθρώπους πάνω από τις τράπεζες.

Το ψήφισμα το οποίο μπορείτε και εσείς να συνυπογράψετε πατώντας ΕΔΩ αναφέρει μεταξύ άλλων τα εξής:

Πολιτικοί, τράπεζες και τα ΜΜΕ των ολιγαρχών έχουν ξεκινήσει εκστρατεία τρομοκρατίας — φοβερίζοντας ότι ένα ΟΧΙ στη λιτότητα σημαίνει έξοδος απ΄την ΕΕ και πλήρης καταστροφή.

Αλλά ένα κύμα αλληλεγγύης μας φέρνει ελπίδα… Αυτή τη στιγμή, χιλιάδες ευρωπαίοι στέκονται στο πλευρό της Ελλάδας και υπογράφουν ‘ΟΧΙ στη λιτότητα’ και στις παράλογες απαιτήσεις των δανειστών!

Οι παπαγάλοι της τρόικας μπορεί να έχουν ισχυρές θέσεις και πρόσβαση στα ΜΜΕ, αλλά δεν μπορούν να χειραγωγήσουν το Διαδίκτυο! Και στην πραγματικότητα τρέμουν ότι την Κυριακή η δημοκρατία θα υπερισχύσει της αποτυχημένης οικονομικής πολιτικής τους.

Ας κινηθούμε γρήγορα για να πνίξουμε την τρομολαγνία σε μια θάλασσα ενότητας και θάρρους. Πρόσθεσε το όνομά σου στο Πανευρωπαϊκό ψήφισμα για να πούμε ‘ΟΧΙ στη λιτότητα’ και διάδωσε το μήνυμα ελπίδας σε όλη τη χώρα.

Όταν το ψήφισμα γίνει τεράστιο, θα το παρουσιάσουμε με δράση στην πλατεία Συντάγματος.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ