20.8 C
Chania
Τρίτη, 28 Απριλίου, 2026

Κάλεσμα ΣΑΟΡ προς οφειλέτες δανείων, οφείλετες σε ΔΕΗ, δήμους , εφορίες σε συζήτηση και ενεργοποίηση

Ημερομηνία:

Το Σωματείο αλληλοβοήθειας Οφειλετών Ρεθύμνου με σημερινό του κείμενο καλεί όλους τους πολίτες στο εργατικό κέντρο Ρεθύμνου την Τετάρτη 17 Οκτωβρίου και ώρα 19:00.

Αναφέρει στο κείμενο:

Oφειλέτες δανείων οφειλέτες στην ΔΕΗ δήμους εφορίες οφειλέτες σε ασφαλιστικά ταμεία και κάθε οφειλέτη να βρεθούμε όλοι μαζί να συζητήσουμε και να συναποφασίσουμε ενέργειες μας δράσεις αντιμετώπισης στην συνεχιζόμενη επίθεση εξαθλίωσης προς όλους μας.

Οι μάσκες πέφτουν αποκαλύπτονται καθημερινά .

Μετά την διενέργεια των ηλεκτρονικών πλειστηριασμών θα ακολουθήσουν οι εξώσεις .

Πρόσφατα ξεκίνησαν τα κλιμάκια που κόβουν το ρεύμα στους πολίτες να πραγματοποιείται με συνοδεία αστυνομικών να ολοκληρώσουν τις απάνθρωπες φασιστικού τύπου προθέσεις τους.

Ο ΣΑΟΡ πιστεύει και είναι σίγουρο ότι η παρουσία όλων στην συγκέντρωση αυτή θα είναι καθοριστική για τις πάρα πέρα δράσεις αντίδρασης και πρέπει όλοι να είμαστε παρόντες σε αυτή την συγκέντρωση.

Δεν μπορούν όλοι να πληρώσουν. Και το σεβόμαστε.

Αν βρίσκεσαι σε δύσκολη οικονομική κατάσταση, συνέχισε να μας διαβάζεις δωρεάν. Η ενημέρωση πρέπει να παραμένει προσβάσιμη για όλους.

Αν όμως μπορείς, στήριξέ μας σήμερα. Ορίστε δύο καλοί λόγοι για να το κάνεις:

  1. Η στήριξή σου ενισχύει άμεσα την ποιότητα και την ανεξαρτησία της δημοσιογραφίας μας.
  2. Κοστίζει λιγότερο από έναν καφέ και η διαδικασία διαρκεί λιγότερο από 1 λεπτό.

Επίλεξε σήμερα να γίνεις συνδρομητής ή δωρητής.

Γίνε συνδρομητής

Σας ευχαριστούμε θερμά.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις - Γίνετε συνδρομητές!

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Σύλληψη δύο αλλοδαπών για κλοπή 3.000 ευρώ από οικία ηλικιωμένου στο Ηράκλειο

Σύλληψη δύο αλλοδαπών γυναικών για κλοπή 3.000 ευρώ από οικία 91χρονου στο Δήμο Μινώα Πεδιάδος Ηρακλείου. Προανάκριση από το ΑΤ Μινώα Πεδιάδος.

Ενημερωτική ημερίδα για το LEADER στον Δήμο Πλατανιά στις 5 Μαΐου

Ενημερωτική ημερίδα για το LEADER στον Δήμο Πλατανιά στις 5 Μαΐου 2026 στο Πολιτιστικό Κέντρο Μάλεμε. Πρόσκληση για παρεμβάσεις δημοσίου χαρακτήρα μέσω ΤΑΠΤοΚ.

Συνεδριάζει το Περιφερειακό Συμβούλιο Κρήτης την Πέμπτη 30 Απριλίου στο Ηράκλειο

Συνεδριάζει το Περιφερειακό Συμβούλιο Κρήτης στις 30 Απριλίου 2026 στο Ηράκλειο. Ημερήσια διάταξη με θέματα από όλες τις Περιφερειακές Ενότητες, υποδομές, περιβάλλον και κοινωνική πολιτική.

Εκδήλωση για την Εργατική Πρωτομαγιά στο Πασακάκι Χανίων

Εκδήλωση για την Εργατική Πρωτομαγιά την Παρασκευή 1η Μαΐου στις 11.00 στο μνημείο Ειρήνης και Εργαζομένων στο Πασακάκι Χανίων. Διοργάνωση από Κοινότητα Μουρνιών και Εργατικό Κέντρο.