Κάλεσμα σε πρώην Δημοτικούς Αστυνομικούς για δήλωση ενδιαφέροντος μετάταξής τους στον Δήμο Χανίων

Κανένα σχόλιο

Από τον Δήμο Χανίων έγινε γνωστό ότι σύμφωνα με τις διατάξεις του Ν.5003/2022 [άρθρο 36 (ΦΕΚ 230/Α/14-12-2022)], πρώην Δημοτικοί Αστυνομικοί μπορούν με αίτησή τους να μεταταχθούν, στον δήμο προτίμησής τους, ως ειδικό ένστολο προσωπικό δημοτικής αστυνομίας, σε κενές οργανικές θέσεις κλάδων ΠΕ ή ΤΕ ή ΔΕ, με βάση το τυπικό προσόν του τίτλου σπουδών που κατέχουν, όπου κι αν υπηρετούν σήμερα.

Οι αιτήσεις θα πρέπει να κατατεθούν σε αποκλειστική προθεσμία δύο μηνών από την έναρξη ισχύος του νόμου.

Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με το Τμήμα Ανάπτυξης Ανθρώπινου Δυναμικού του Δήμου Χανίων στα τηλέφωνα: 28213 41 672 και -673 ή στο mail: t-adynamiko@chania.gr.

"Sponsored links"

 

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live