Κάπου έχει χαθει η μπάλα… Κυβερνητική προπαγάνδα στην ενημέρωση για την πανδημία;

Κανένα σχόλιο

Ίσως για πρώτη φορά με τέτοια ένταση από την έναρξη της πανδημίας μεγάλο τμήμα της ενημέρωσης για την πανδημία δεν αποτελούσε τίποτα άλλο παρά κυβερνητική προπαγάνδα.

Επί πολλών λεπτών ακούγαμε τον Υφυπουργό παρά τω Πρωθυπουργώ, αρμόδιο για το συντονισμό του κυβερνητικού έργου, Άκη Σκέρτσο να επιτίθεται στην αντιπολίτευση και να επαναλαμβάνει το πόσο καλά εχει κάνει τα πάντα η κυβέρνηση.

Αν μη τι άλλο, αυτή η κίνηση αποτυπώνει έναν πανικό της κυβέρνησης που επειδή εκφράζεται σε μία στιγμή κρίσης, εύκολα μπορεί να μετατραπεί σε πανικό των πολιτών.

"Sponsored links"

Και σε τέτοιες στιγμές κρίσης ο πανικός είναι κακός σύμβουλος. Χρειάζεται ψυχραιμία και λογική, που πρέπει να πρυτανεύσει. Πρώτα και κύρια από αυτόν που έλαχε να έχει το τιμονι της χώρας αυτή τη δύσκολη περίοδο.

 

Στα : Θεσεις

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live