25.4 C
Chania
Παρασκευή, 19 Ιουνίου, 2026

Κάρπαθος: Αντιδράσεις για βίντεο από ταβέρνα όπου τηγανίζουν ζωντανά ψάρια

Ημερομηνία:

Αντιδράσεις έχει προκαλέσει στην τοπική κοινωνία της Καρπάθου ένα βίντεο που κυκλοφορεί στα social media, το οποίο προέρχεται από ταβέρνα του νησιού, όπου τηγανίζουν ζωντανά τα ψάρια.

Συγκεκριμένα, το βίντεο έφερε στη δημοσιότητα η “Νέμεσις – Πανελλήνια Ομοσπονδία για το Περιβάλλον, τα Ζώα και το Κυνήγι” και δείχνει έναν άνδρα να αλευρώνει ζωντανά τα ψάρια και στη συνέχεια να τα βάζει στο τηγάνι, κρατώντας τα μέσα στο λάδι με μία τσιμπίδα, ενώ αυτά σπαρταράνε.

“Έτσι αλευρώνουμε εμείς εδώ στην Κάρπαθο τα φρέσκα ψάρια. Σπαρταριστά, της ώρας. Δεν αλευρώνεται απλά μόνο του, τηγανίζεται και μόνο του” ακούγεται στο βίντεο.

Σύμφωνα με την Ομοσπονδία, έχει γίνει καταγγελία από πολίτη στο ΑΤ Καρπάθου για βασανιστική θανάτωση ζώου, ενώ, όπως μεταδίδει το Karpathiakanea.gr, έχει σχηματιστεί δικογραφία αν και έχει παρέλθει η διαδικασία του αυτοφώρου.

Μετά από την δημοσίευση του εν λόγω βίντεο, σημειώθηκαν αρκετές αντιδράσεις από επισκέπτες της ταβέρνας και ντόπιους κατοίκους, οι οποίοι καταδικάζουν την τεχνική μαγειρέματος που ακολουθεί το μαγαζί.

Το κατάστημα δεν έχει απαντήσει επισήμως στις καταγγελίες, ούτε έχει τοποθετηθεί ακόμη δημοσίως στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης που διαθέτει, ωστόσο έχει “παγώσει” τις κριτικές στη σελίδα του Trip Advisor, μετά τις τελευταίες εξελίξεις.

Το βίντεο που προκάλεσε αντιδράσεις:

Δεν μπορούν όλοι να πληρώσουν. Και το σεβόμαστε.

Αν βρίσκεσαι σε δύσκολη οικονομική κατάσταση, συνέχισε να μας διαβάζεις δωρεάν. Η ενημέρωση πρέπει να παραμένει προσβάσιμη για όλους.

Αν όμως μπορείς, στήριξέ μας σήμερα. Ορίστε δύο καλοί λόγοι για να το κάνεις:

  1. Η στήριξή σου ενισχύει άμεσα την ποιότητα και την ανεξαρτησία της δημοσιογραφίας μας.
  2. Κοστίζει λιγότερο από έναν καφέ και η διαδικασία διαρκεί λιγότερο από 1 λεπτό.

Επίλεξε σήμερα να γίνεις συνδρομητής ή δωρητής.

Γίνε συνδρομητής

Σας ευχαριστούμε θερμά.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις - Γίνετε συνδρομητές!

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Χαμόγελα, γεύσεις και χιλιάδες επισκέπτες στην 1η Γιορτή Παγωτού στον Δημοτικό Κήπο Χανίων

Χιλιάδες επισκέπτες στην 1η Γιορτή Παγωτού στον Δημοτικό Κήπο Χανίων. Διανεμήθηκαν 8.000 μπάλες παγωτού σε μια γιορτή χαράς και δημιουργικότητας με στήριξη Δήμου και Περιφέρειας.

«Μια Αγκαλιά για τον Μάνο»: Μεγάλη συναυλία αλληλεγγύης στα Χανιά τη Δευτέρα 22 Ιουνίου

Ο Δήμος Χανίων καλεί τους πολίτες στη μεγάλη συναυλία αλληλεγγύης «Μια Αγκαλιά για τον Μάνο» με τον Κωνσταντίνο Αργυρό και αγαπημένους καλλιτέχνες στο Εθνικό Στάδιο.

Μανόλης Χνάρης: Η υδατοκαλλιέργεια μοχλός ανάπτυξης για την περιφέρεια και τον πρωτογενή τομέα

Ο βουλευτής Ρεθύμνης Μανόλης Χνάρης ζητά άμεσες θεσμικές παρεμβάσεις για την υδατοκαλλιέργεια, καταγγέλλοντας καθυστερήσεις στη χωροθέτηση και έλλειψη χρηματοδότησης.

“Έχω ή δεν έχω πρόβατα, το ίδιο πράγμα”: Καταγγελίες για μηδενισμό δικαιωμάτων και επιδοτήσεων σε κτηνοτρόφους στην Κρήτη!

Σε κλίμα έντονης ανησυχίας βρίσκονται κτηνοτρόφοι και αγρότες στην Κρήτη, καθώς τα προβλήματα...