Κέντρο για εκτοπισμένους Ουκρανούς και στην Κρήτη

Κανένα σχόλιο

Κέντρα καταγραφής για εκτοπισμένους Ουκρανούς θα λειτουργήσουν στα περιφερειακά γραφεία ασύλου Πάτρας, Θεσσαλονίκης, Ηρακλείου και Αθήνας, όπως ανακοίνωσε σήμερα ο υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου Νότης Μηταράκης, μετά την επίσκεψή του στο περιφερειακό γραφείο ασύλου Θεσσαλονίκης.

«Όπως έχουμε ξεκαθαρίσει, η χώρα μας θα παράσχει 12μηνη άδεια παραμονής και εργασίας στους ανθρώπους που λόγω της ρωσικής εισβολής αναγκάστηκαν να φύγουν από τα σπίτια τους. Στα κέντρα με προκαταγραφή που θα έχει γίνει ψηφιακά, θα έρχονται για να παίρνουν ταυτότητα 12μηνης παραμονής και συγχρόνως να παίρνουν ΑΜΚΑ και ΑΦΜ ώστε να είναι εύκολη η προσαρμογή τους γι’ αυτό το διάστημα που η χώρα μας θα τους παράσχει φιλοξενία», διευκρίνισε ο υπουργός.

Ο κ. Μηταράκης αναχώρησε στη συνέχεια για τις Σέρρες, προκειμένου να επισκεφθεί το Τμήμα του Διαβατηριακού Ελέγχου του Προμαχώνα, όπου βρίσκεται εν λειτουργία γραφείο της Υπηρεσίας Υποδοχής και Ταυτοποίησης του Υπουργείου και κατόπιν θα μεταβεί στη δομή Σιντικής.

"Sponsored links"

ΑΠΕ-ΜΠΕ

 

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live