Κίσαμος: Ανοιχτή πολιτική εκδήλωση με Γιάννη Δραγασάκη και Γιώργο Σταθάκη

Κανένα σχόλιο

Οι Οργανώσεις Μελών ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. Κισάμου και Καντάνου – Σελίνου διοργανώνουν ανοιχτή πολιτική εκδήλωση , την Παρασκευή 24 Ιουνίου κι ώρα 20:30 στο αμφιθέατρο του Δημαρχείου Κισάμου (Καστέλι).

Θέμα της εκδήλωσης «Ενεργειακή κρίση – Ακρίβεια – Πόλεμος: Οι προτάσεις του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ για μία προοδευτική διακυβέρνηση». Κεντρικοί ομιλητές στην εκδήλωση θα είναι ο βουλευτής Β2’ Δυτικής Αθήνας και πρ. Αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης Γιάννης Δραγασάκης κι ο πρ. Υπουργός Περιβάλλοντος κι Ενέργειας Γιώργος Σταθάκης.

Μετά τις κεντρικές ομιλίες θα ακολουθήσει συζήτηση και τοποθετήσεις από τους παρευρισκόμενους.

"Sponsored links"

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live