Καίτη Αλέξη

Κανένα σχόλιο

Η κορυφαία εκφωνήτρια του τοπικού ραδιοφώνου με τη βελούδινη φωνή, τιμήθηκε χθες στο καφέ “Κήπος”.
Μια ξεχωριστή βραδυά για την γλυκιά Καίτη που άφησε τη σφραγίδα της επί πολλά χρόνια στον Ραδιοφωνικό Σταθμό Χανίων της ΕΡΑ.

Την Καίτη Αλέξη γνώρισα από κοντά το 1982, όταν αναλάβαμε την αναμόρφωση του τοπικού ραδιοφώνου.
Νέες εκπομπές, νέο δημοσιογραφικό επιτελείο, ακόμα και εθελοντές όπως η σύζυγός μου, η Αννούλα μας, που δακτυλογραφούσε το δελτίο αμισθί. Σύνταξη -δακτυλογράφηση από εμένα και τη σύζυγο και στη συνέχεια μεταφορά των παραγωγών και συνεργατών του σταθμού με το αυτοκίνητό μου στη Σούδα.

Έτοιμο το δελτίο για εκφώνηση από την Καίτη Αλέξη, την “ψυχή” του ραδιοφωνικού σταθμού που με τον σύζυγό της Γιάνη ως τεχνικό, ήταν οι στυλοβάτες του.

"Sponsored links"

Αυτά τον πρώτο καιρό που είχαμε εντολή την αναμόρφωση του τοπικού σταθμού.

Δυστυχώς είδα εκεί και όσα είχε καταγγείλει ο μακαρίτης ο Ναύτης, ο γνωστός φημισμένος και αθάνατος βιολάτορας. Είδα δίσκους κρητικής μουσικής με βιολί “γρατζουνισμένους” και λυπήθηκα τα μέγιστα.

Πάντως το ζεύγος Αλέξη μας δέχτηκε με ζέση και μάς ενημέρωσε για όλα γύρω από τον σημαντικό θέμα της τοπικής ραδιοφωνίας.

Έκτοτε, με μεγάλη χαρά, συναντώ -τις περισσότερες φορές τυχαία- την Καίτη Αλέξη με το λαμπερό πρόσωπο και την κρυστάλλινη, βελούδινη φωνή που αναβλύζει ασφαλώς από μια όμορφη ψυχούλα.
Καίτη, πολύχρονη και δημιουργική να σε χαιρόμαστε

Νίκος Αγγελάκης

ΥΓ: Τελευταία η Καίτη Αλέξη βοηθά ουσιαστικά το Ράδιο “Μαρτυρία”, τον ραδιοφωνικό σταθμό της ΙΜΚΑ

– Πρέπει να σημειωθεί, για την ιστορία, ότι για αυτή την εποχή που αναφέρθηκα στο παρόν σημείωμα είχα κατηγορηθεί ως πολυθεσίτης από την άλλη επιβιώσασα καθημερινή έκδοση. Επενέβη ο εισαγγελέας με έρευνα που τελικά μετά από 6 μηνες που επικρέμονταν η κατηγορία πάνω μου, απεφάνθη ότι δεν ήμουν “ούτε μονοθεσίτης”.
Αυτά για την ιστορία που δεν πρέπει να ξεχνιέται

Στα : Θεσεις

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Περισσότερα άρθρα και δημoσιεύσεις μου εδώ

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live