Καθαρό το προβάδισμα του ΣΥΡΙΖΑ στους νέους

Κανένα σχόλιο

Στους νέους ηλικιών 17-29 ετών απευθύνεται η καμπάνια με τα σποτάκια #ΧάουΤου που ξετυλίγει αυτόν τον καιρό ο ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. καθώς προσπαθεί να ενισχύσει τα ποσοστά του σε αυτή την κατηγορία επιχειρώντας παράλληλα να τις κινητοποιήσει κατά της αποχής που ειδικά στους νέους είναι υψηλή.

Σε αυτές τις ηλικίες λοιπόν ο ΣΥΡΙΖΑ υπερέχει κάπου 6-7 μονάδες από τη Ν.Δ. (στις τελευταίες εκλογές του 2019 είχε προβάδισμα περίπου 8 μονάδες στις ηλικίες 17-24), ενώ στο εύρος των ηλικιών 17-44 η διαφορά πέφτει γύρω στις 3 μονάδες, αλλά και πάλι ο ΣΥΡΙΖΑ είναι μπροστά.

Επομένως καλό είναι να αναρωτηθεί ο Μητσοτάκης λίγο παραπάνω ποιος είναι cringe στα μάτια των νέων ηλικιών και πασχίζει να γίνει trendy…

"Sponsored links"

 

Στα : Ελλαδα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live