26.8 C
Chania
Thursday, October 10, 2024

Καθηγητής Πανάς: 6 μονάδες τουλάχιστον μπροστά ο ΣΥΡΙΖΑ. Καθίζηση για ΝΔ, το πολύ 5% το Ποτάμι! [βίντεο]

Ημερομηνία:

Τα τελευταία στοιχεία των δημοσκοπήσεων και τις εκτιμήσεις για το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών παρουσίασε ο γνωστός καθηγητής Πανάς, στον Γιώργο Τράγκα και στο Χωρίς Αναισθητικό.

Όπως είπε ο κ. Πανάς στις ευρωεκλογές ο ΣΥΡΙΖΑ φαίνεται να κερδίζει με διαφορά τουλάχιστον 6 μονάδες. Ενώ η ΝΔ, θα κυμανθεί στα ποσοστά των εκλογών του Μαίουυ του 2012, γύρω στο 18%. Τι ρόλο θα παίξει το Ποτάμι που δεν φαίνεται να παίρνει πάνω από 5% σύμφωνα με τον καθηγητή. Με δύο ευρωβουλευτές το ΚΚΕ στο 7,5-8%. Κοντά στο 10 με 11% η ΧΑ, ενώ στο όριο κινούνται οι ΑΝΕΛ με πτώση γύρω στο 3,5%

Εκτός από τις ευρωεκλογές ο κ. Πανάς παρουσίασε δημοσκόπηση για τον Δήμο Πειραιά. Ο Βασίλης Μιχαλολιάκος φαίνεται να έχει το προβάδισμα αλλά στην παράσταση νίκης προηγείται ο Γιάννης Μωράλης.

[youtube id=”ZxH_JHqGgJk” width=”620″ height=”360″]

"google ad"

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ