Καθιστική διαμαρτυρία ποδοσφαιριστών Λάρισας – Αχαρναϊκού για τους νεκρούς πρόσφυγες στο Αιγαίο | Βίντεο

Κανένα σχόλιο

Σε μια σπάνια κίνηση σε ποδοσφαιρικά γήπεδα προχώρησαν οι ποδοσφαιριστές της Λάρισας και του Αχαρναϊκού. Πριν την έναρξη του αγώνα μεταξύ τους προχώρησαν σε καθιστική διαμαρτυρία.

Η συγκεκριμένη κίνηση έγινε στο παιχνίδι ΑΕΛ – Αχαρναϊκός 2-0 {29/1/2016) και συγκεκριμένα στην AEL FC Arena και οι ποδοσφαιριστές έκαναν αυτήν την καθιστική διαμαρτυρία για 2 λεπτά.

Τα τελευταία στατιστικά στοιχεία του Παγκόσμιου Οργανισμού Μετανάστευσης (IOM), «μαρτυρούν» ότι συνολικά 62.193 μετανάστες κατάφεραν να διαπλεύσουν το Αιγαίο για να εισέλθουν στην Ελλάδα μόνο τον Ιανουάριο του 2016. Ο IOM κατέγραψε επίσης 272 θανάτους την ίδια περίοδο σε αυτό το δρομολόγιο.

"Sponsored links"

Στα : Ελλαδα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live
διαφημίσεις