Και η Αντιπεριφέρεια Χανίων τιμά τη Ντοά Αλ Ζαμέλ

Κανένα σχόλιο

Μετά το Δημοτικό Συμβούλιο Χανίων το οποίο αποφάσισε να τιμήσει τη 19χρονη Ντοά για την ηρωική της πράξη να σώσει ένα βρέφος από βέβαιο θάνατο και να ζητήσει να της δοθεί η ελληνική ιθαγένεια, σήμερα και η αντιπεριφέρεια Χανίων ανακοίνωσε ότι θα τιμήσει τη ναυαγό από τη Συρία Ντοά Αλ Ζαμέλ.

Πιο συγκεκριμένα, τη Δευτέρα 3 Νοεμβρίου στις 10.30 π.μ. στην αίθουσα συσκέψεων της Αντιπεριφέρειας θα πραγματοποιηθεί απονομή τιμητικού επαίνου στην Doaaal-Zamel  για την αυταπάρνηση και τον αλτρουισμό που επέδειξε κατά το ναυάγιο της 10-09-2014, σώζοντας δύο βρέφη.

Όπως ενημερωθήκαμε αν και η Ντοά είναι τώρα στην Αθήνα, τη Δευτέρα θα βρίσκεται στα Χανιά ενώ μετά την απόδοση τιμητικού επαίνου από την Αντιπεριφέρεια Χανίων στις 10.30 το πρωί, θα ακολουθήσει νέα απονομή τιμητικού επαίνου αυτή τη φορά από το Δήμο Χανίων στις 3 το μεσημέρι.

"Sponsored links"

Να σημειώσουμε πάντως ότι, σύμφωνα με πληροφορίες μας, η Ντοά αντιμετωπίζει αρκετά προβλήματα στην έκδοση των αναγκαίων εγγράφων ώστε να ταξιδέψει στη Σουηδία αφού οι διαδικασίες αποδεικνύονται και πολύπλοκες και χρονοβόρες ενώ δέχεται σε καθημερινό επίπεδο επισκέψεις από ψυχολόγους που προσπαθούν να την συνεφέρουν από το σοκ της τραυματικής εμπειρίας της.α

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live