11 C
Chania
Σάββατο, 28 Μαρτίου, 2026

Και η Κ.Ο. Χανίων του ΚΚΕ (μ-λ) καλεί στη διαδήλωση ενάντια στην Κοινοβουλευτική Συνέλευση του ΝΑΤΟ την Τρίτη

Ημερομηνία:

Τρίτη 15/10, 7μμ, πλ.Αγοράς

Το τριήμερο 14-16 Οκτώβρη θα βρεθούν στα Χανιά, αφού πρώτα συνεδριάσουν στο ελληνικό κοινοβούλιο, 80 και πλέον βουλευτές του ΝΑΤΟ προκειμένου να επισκεφθούν τη βάση της Σούδας και να ξεναγηθούν στις εγκαταστάσεις της. Ο στόχος της επίσκεψης είναι να αναδειχθεί η κρισιμότητα της ύπαρξης της βάσης για τα πολεμικά σχέδια των ΗΠΑ-ΝΑΤΟ σε Ουκρανία και Μέση Ανατολή. Η εξαρτημένη αστική τάξη αναβαθμίζει συνεχώς την εμπλοκή της χώρας στα σφαγεία των ιμπεριαλιστών με τους κινδύνους για το λαό και την νεολαία να αυξάνονται. Ιδιαίτερα στον τόπο μας που αποτελεί και επίσημα στόχο αντιποίνων. Να αντισταθούμε! Επιτακτική ανάγκη της εποχής μας η συγκρότηση αντιπολεμικού-αντιιμπεριαλιστικού κινήματος.

  • Έξω οι βουλευτές του ΝΑΤΟ από τα Χανιά-Έξω οι βάσεις
  • Απεμπλοκή της χώρας από τα πολεμικά σχέδια των ΗΠΑ-ΝΑΤΟ
  • Οι λαοί δεν έχουν ανάγκη από προστάτες
  • Μέτωπο των λαών ο μόνος φραγμός απέναντι στη βαρβαρότητα

 Κ.Ο ΧΑΝΙΩΝ ΤΟΥ ΚΚΕ (μ-λ)

 

Δεν μπορούν όλοι να πληρώσουν. Και το σεβόμαστε.

Αν βρίσκεσαι σε δύσκολη οικονομική κατάσταση, συνέχισε να μας διαβάζεις δωρεάν. Η ενημέρωση πρέπει να παραμένει προσβάσιμη για όλους.

Αν όμως μπορείς, στήριξέ μας σήμερα. Ορίστε δύο καλοί λόγοι για να το κάνεις:

  1. Η στήριξή σου ενισχύει άμεσα την ποιότητα και την ανεξαρτησία της δημοσιογραφίας μας.
  2. Κοστίζει λιγότερο από έναν καφέ και η διαδικασία διαρκεί λιγότερο από 1 λεπτό.

Επίλεξε σήμερα να γίνεις συνδρομητής ή δωρητής.

Γίνε συνδρομητής

Σας ευχαριστούμε θερμά.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις - Γίνετε συνδρομητές!

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Σημανδηράκης: «Η «νύμφη» πόλη των Χανίων υποδέχεται τον νέο πνευματικό της νυμφίο»

Ο Δήμαρχος Χανίων Παναγιώτης Σημανδηράκης καλωσόρισε τον νέο Μητροπολίτη Κυδωνίας και Αποκορώνου κ. Τίτο, μιλώντας για «ιερό πνευματικό γάμο» και διαβεβαιώνοντας για τη στενή συνεργασία Δήμου-Εκκλησίας.

Σύλληψη ημεδαπού για αρπαγή ανήλικης στο Ηράκλειο

Σύλληψη ημεδαπού για αρπαγή ανήλικης στο Ηράκλειο από το Αστυνομικό Τμήμα Χερσονήσου. Η ανήλικη εντοπίστηκε σε περιοχή του Δήμου Χερσονήσου και παραδόθηκε στους οικείους της.

Ένωση Καταναλωτών Κρήτης: Παραλείψεις τραπεζών δημιουργούν «αλαλούμ» στους δανειολήπτες του ν.Κατσέλη

Η Ένωση Προστασίας Καταναλωτών Κρήτης καταγγέλλει τράπεζα που απαίτησε ποσό 13.524€ από δανειολήπτη με μηδενικές καταβολές. Προειδοποίηση για εξώδικα σε ενταγμένους στον ν.Κατσέλη.