Και ο επίτιμος Κ. Μητσοτάκης στους «Μένουμε Ευρώπη»

Κανένα σχόλιο

Ο επίτιμος πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, δεν βρήκε κάτι άλλο για να «σκοτώσει» την ώρα του, και πέρασε μια βόλτα από το Σύνταγμα, για να παρευρεθεί στη συγκέντρωση των «Μένουμε Ευρώπη».

Ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης, δήλωσε με χαμόγελο: «Όταν η πατρίδα είναι σε κίνδυνο κανείς δεν επιτρέπεται να εφησυχάζει». Ο επίτιμος πρόεδρος της ΝΔ, πρόσθεσε ωστόσο ότι «η μεγάλη αυτή συγκέντρωση δεν είναι κομματική, δεν είναι διχαστική, είναι ενωτική και στέλνει προς διάφορες κατευθύνσεις ένα πολύ δυνατό μήνυμα: Η Ελλάδα είναι Ευρώπη και θα μείνει Ευρώπη, αυτό είναι το θέλημα του ελληνικού λαού».

"Sponsored links"

Στα : Ελλαδα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live