18.8 C
Chania
Friday, October 18, 2024

Και ο ΣΕΠΕ Χανίων συμμετέχει στην αντιφασιστική συγκέντρωση

Ημερομηνία:

Ο ΣΕΠΕ Χανίων καλεί όλους τις συναδέλφισσες/ους να συμμετέχουν στην αντιφασιστική κινητοποίηση που διοργανώνεται την Πέμπτη 29/6 στις 2:30 στην πλατεία της δημοτικής Αγοράς.

H φασιστική οργάνωση <<Σπαρτιάτες>> που αποτελεί συνέχεια της Χρυσής Αυγής προσπαθούν να εμφανιστούν στους δρόμους με ομοφοβική, ρατσιστική αντιδιαδήλωση ενάντια στην 1η Πορεία Ορατότητας ΛΟΑΤΚΙ+ Κοινότητας.

Πρόκειται για μια φασιστική πρόκληση που επιχειρεί δήθεν να προστατεύσει την οικογένεια από την «ανωμαλία» ενώ στην ουσία προάγει την ομοφοβία και τους σεξιστικούς διαχωρισμούς. Είναι συνέχεια της επίθεσης ενάντια στην εκπαιδευτικό που πρόβαλε στη σχολική της τάξη την ταινία μικρού μήκους «Αγόρια στο Ντους».

Όπως σταματήσαμε τη Χρυσή Αυγή, έτσι και τώρα, θα σταματήσουμε όσους προσπαθήσουν να διαχωρίσουν τους εργαζόμενους ανάλογα με τον σεξουαλικό τους προσανατολισμό, το φύλο, το χρώμα, την καταγωγή κλπ.

Ο ΣΕΠΕ Χανίων καταδικάζει κάθε δράση που κινείται απέναντι στους ανθρώπους, διακρίνοντάς τους με βάση τη θρησκεία, το χρώμα, το φύλο, τον σεξουαλικό προσανατολισμό.

Όλοι, όλες στο αντιφασιστικό συλλαλητήριο την Πέμπτη 29 Ιούνη στις 2.30μμ στην Πλατεία Αγοράς.

"google ad"

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ντοκουμέντο από τις τελευταίες στιγμές του Σινουάρ – Πώς εντοπίστηκε από το Ισραήλ

Την εξουδετέρωση του ηγέτη της Χαμάς, Γιαχία Σινουάρ, ανακοίνωσε την Πέμπτη (17/10)...

Το Φεστιβάλ Κινηματογράφου Χανίων τιμά τον Γιώργο Αρβανίτη

Το Φεστιβάλ Κινηματογράφου Χανίων τιμά τον Γιώργο Αρβανίτη στη διάρκεια εκδήλωσης αύριο Παρασκευή...