Και το ΠΑΜΕ για τις διώξεις για τα γεγονότα της 25ης Μαρτίου 2012

Κανένα σχόλιο

Και η Γραμματεία Χανίων του ΠΑΜΕ καταγγέλλει τη σύλληψη των τριών πολιτών στα γεγονότα της 25ης Μαρτίου του 2012 και το σύρσιμο τους στα δικαστήρια και δηλώνει οτι:

Και αυτό το κρούσμα προστίθεται σε μια σειρά διώξεις, όπως οι επιστρατεύσεις εργατών, ή οι συλλήψεις συνδικαλιστών στα Χανιά και πανελλαδικά.

Η ίδια λογική εφαρμόζεται και αφορά στο πώς θα περάσουν την πολιτική τους οι εκάστοτε κυβερνήσεις και ΕΕ με στόχο να στρώσουν το δρόμο στο μεγάλο κεφάλαιο για να μπορέσει να ανακάμψει από την κρίση του όσο πιο εύκολα γίνεται έχοντας κερδίσει για το μέλλον φτηνούς και αναλώσιμους εργάτες, λαό χωρίς κανένα εργασιακό δικαίωμα, λαό χωρίς βούληση.

"Sponsored links"

Η γραμματεία Χανίων του ΠΑΜΕ συμπαραστέκεται στους συναδέλφους και στο αναφαίρετο δικαίωμά τους να διαδηλώνουν και να διαμαρτύρονται και απαιτεί να αποσυρθούν τώρα οι κατηγορίες που τους βαραίνουν.

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live
διαφημίσεις