16.8 C
Chania
Saturday, December 6, 2025

Και φέτος Παγκρήτιος Διαγωνισμός Μαντινάδας στις Κορφές Μαλεβιζίου

Ημερομηνία:

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Κορφών διοργανώνει Παγκρήτιο Διαγωνισμό Μαντινάδας. Η μαντινάδα θα πρέπει  να περιέχει τη λέξη: « Ξόμπλι ή Ξόμπλια ».

Όροι συμμετοχής

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι ανεξαρτήτως ηλικίας και τόπου διαμονής. Οι συμμετέχοντες θα πρέπει να στείλουν μία (1) αδημοσίευτη μαντινάδα. Είναι αυτονόητο, ότι η μαντινάδα που θα σταλεί, θα πρέπει να είναι, γραμμένη στην κρητική ντοπιολαλιά, δεκαπεντασύλλαβη, ομοιοκατάληκτη, με αυτοτελές νόημα.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΜΑΝΤΙΝΑΔΩΝ: Μπορεί να γίνει με 2 τρόπους:

είτε με e-mail: μία (1) μαντινάδα, στο: politistikoskorfes@gmail.com, μαζί με τα πλήρη στοιχεία του συμμετέχοντα (Ονοματεπώνυμο , Διεύθυνση και Τηλέφωνο). Επιβεβαίωση παραλαβής της μαντινάδας, Γιώργος Κουτάντος κινητό: 6946 672254

είτε Ταχυδρομικώς: μία (1) μαντινάδα, σε ένα αντίγραφο, μαζί με τα πλήρη στοιχεία του συμμετέχοντα (Ονοματεπώνυμο , Διεύθυνση και Τηλέφωνο) στη Διεύθυνση: Πολιτιστικός Σύλλογος Κορφών Δήμου Μαλεβιζίου Τ.Κ. 71500 – Ταχυδρομική Θυρίδα: 406 για τον Διαγωνισμό Μαντινάδας. Επιβεβαίωση παραλαβής της μαντινάδας, Κωστής Φαραζάκης κινητό: 6946 673422

Καταληκτική ημερομηνία αποστολής των μαντινάδων ταχυδρομικώς           (σφραγίδα ταχυδρομείου) Δευτέρα 30 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2018 και με e-mail έως 23:59 την ίδια ημερομηνία.

Κάθε συμμετοχή θα παίρνει ένα κωδικό και θα αποστέλλεται στην κριτική επιτροπή για το αδιάβλητο του διαγωνισμού. Η κριτική επιτροπή αποτελείται από  διακεκριμένους στιχουργούς, που τα ονόματά τους θα ανακοινωθούν, τη βραδιά της απονομής των βραβείων. Στις τρεις (3) μαντινάδες, που θα συγκεντρώσουν την πιο υψηλή βαθμολογία, θα δοθούν βραβεία, έπαινοι και αναμνηστικά δώρα.

Η “Γιορτή Μαντινάδας” και η απονομή των βραβείων θα γίνει την παραμονή της Αγίας Τριάδας, Σάββατο 26 Μαΐου 2018 στις Κορφές Μαλεβιζίου. Την κρητική βραδιά θα πλαισιώνει το συγκρότημα των Λευτέρη & Μανούσου Καλλέργη. Ο Διαγωνισμός θα διεξαχθεί  υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Κρήτης, του Δήμου Μαλεβιζίου και της Τοπικής Κοινότητας Κορφών.

Στοιχεία Επικοινωνίας: Κινητό: 6946 672254

e-mail: politistikoskorfes@gmail.com

Δεν μπορούν όλοι να πληρώσουν. Και το σεβόμαστε.

Αν βρίσκεσαι σε δύσκολη οικονομική κατάσταση, συνέχισε να μας διαβάζεις δωρεάν. Η ενημέρωση πρέπει να παραμένει προσβάσιμη για όλους.

Αν όμως μπορείς, στήριξέ μας σήμερα. Ορίστε δύο καλοί λόγοι για να το κάνεις:

  1. Η στήριξή σου ενισχύει άμεσα την ποιότητα και την ανεξαρτησία της δημοσιογραφίας μας.
  2. Κοστίζει λιγότερο από έναν καφέ και η διαδικασία διαρκεί λιγότερο από 1 λεπτό.

Επίλεξε σήμερα να γίνεις συνδρομητής ή δωρητής.

Γίνε συνδρομητής

Σας ευχαριστούμε θερμά.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις - Γίνετε συνδρομητές!

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ