Κακοκαιρία “Μπάλλος”: Έκλεισαν δρόμοι στην ενδοχώρα του Ηρακλείου

Κανένα σχόλιο

Προβλήματα στην ενδοχώρα του νομού Ηρακλείου έχει προκαλέσει η κακοκαιρία “Μπάλλος” που πλήττει από το μεσημέρι της Πέμπτης και την Κρήτη. Μεγάλος όγκος φερτών υλικών παρασύρθηκε από τα ορμητικά νερά που κατεβαίνουν από τον Ψηλορείτη στα ριζοχώρια του Δήμου Φαιστού καθιστώντας τους δρόμους αδιάβατους.

Σύμφωνα με το e-mesara.gr τα χωριά της Πάνω Ρίζας έχουν αποκλειστεί αφού βράχια, πέτρες και λάσπες έχουν σκεπάσει το οδόστρωμα. Επίσης, έχει διακοπεί η πρόσβαση προς τα χωριά του Δήμου Αμαρίου στο Ρέθυμνο.

Μηχανήματα του Δήμου Φαιστού και της Περιφέρειας Κρήτης προσπαθούν να απομακρύνουν από τους δρόμους τον όγκο των φερτών υλικών που έχουν σωρευτεί ώστε να απελευθερωθούν οι δρόμοι.

"Sponsored links"

Δείτε βίντεο από τα Βορίζια

 

Φωτογραφία: e-mesara.gr

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live