20.8 C
Chania
Tuesday, April 16, 2024

Κακοποιημένη γυναίκα μαχαίρωσε θανάσιμα τον σύζυγό της και είπε: «Αν μου δινόταν η ευκαιρία, θα το έκανα ξανά, ακόμα κι αν με φυλάκιζαν για 125 εκατομμύρια χρόνια, θα άξιζε τον κόπο»

Ημερομηνία:

Η 66χρονη Πενέλοπε Τζάκσον, μαχαίρωσε τρεις φορές τον σύζυγό της Ντέιβιντ, συνταξιούχο αντισυνταγματάρχη και είπε ότι «αν μου δινόταν η ευκαιρία θα το έκανα ξανά. Και για 125 εκατομμύρια χρόνια φυλακής… άξιζε τον κόπο».

Μία σύζυγος στη Βρετανία καλεί την αστυνομία και ανακοινώνει πως έχει μαχαιρώσει τον σύζυγό της και είναι αιμόφυρτος στην κουζίνα. Όταν της αναφέρουν πως μπορούν να στείλουν βοήθεια, εκείνη απαντάει «όχι». Θέλει απλά να πεθάνει, γιατί δεν αντέχει άλλο την κακοποίηση. Η 66χρονη Πενέλοπε Τζάκσον, μαχαίρωσε τρεις φορές τον σύζυγό της Ντέιβιντ, συνταξιούχο αντισυνταγματάρχη, στο μπανγκαλόου τους στο Μπέροου και ζήτησε από την αστυνομία, στο 18 λεπτών τηλεφώνημά της, να σπεύσει να τη συλλάβει.

Με απόλυτη ψυχραιμία και προφανώς ήρεμη που έχει απαλλαγεί από τον βασανιστή της, είπε στον αξιωματικό ότι «βρίσκεται στην κουζίνα και αιμορραγεί και με «λίγη τύχη θα πεθάνει». Πρόσθεσε δε «τον μαχαίρωσα γιατί… αρκετά. Αρκετά πια! Μπορεί να τον μαχαιρώσω ξανάΜε απειλούσε, αλλά τώρα δεν μπορεί να το κάνει πια».

2

Στη συνέχεια η Πενέλοπε Τζάκσον είπε: «Ξέρω ότι όλο αυτό καταγράφεται, αλλά έχω περάσει αρκετή κακοποίηση και κακία. Δεν κάνω τίποτα για να τον βοηθήσω. Του αξίζουν όλα αυτά. Αποδέχομαι τις συνέπειες. Ίσως πάω να το ξανακάνω. Το έκανα μία φορά (σ.σ. τον μαχαίρωσε), μου είπε ότι δεν θα το ξανακάνει (σ.σ. να την κακοποιήσει) και μετά το έκανα άλλες δύο». Ο αστυνομικός, στην άλλη άκρης της γραμμής ρώτησε την Πενέλοπε αν τον μαχαίρωσε στην καρδιά και εκείνη απάντησε: «Δεν έχει».

Όταν έφτασαν οι αστυνομικοί στο σπίτι της και την έβαλαν στο πίσω μέρος του αυτοκινήτου, η 66χρονη τους ρώτησε: «Μπορώ να πάρω το παλτό μου;».

Οι αστυνομικοί λένε στη συνέχεια πως θα έπρεπε να πάνε οι γιατροί μέσα και να προσπαθήσουν να τον σώσουν, αλλά η Πενέλοπε λέει: «Όχι, όχι, όχι, σας παρακαλώ, μη… Θα έπρεπε να τον είχα μαχαιρώσει περισσότερο». Η 66χρονη κατηγορείται για ανθρωποκτονία από πρόθεση και η ίδια ισχυρίστηκε πως χρειαζόταν μια «διέξοδο» από την «κακοποιητική σχέση».

2

Οι αστυνομικοί την συμβούλευσαν να μην πει τίποτα και να ακούσει πρώτα έναν νομικό, αλλά η ίδια απάντησε: «Δεν υπάρχει τίποτα να ακούσω. Το έκανα. Το γιατί το έκανα είναι διαφορετικό θέμα, αλλά το έκανα. Αν μου δινόταν η ευκαιρία, θα το έκανα ξανά, ακόμα κι αν με φυλάκιζαν για 125 εκατομμύρια χρόνια, θα άξιζε τον κόπο. Μερικές φορές πρέπει να κάνεις αυτό που πρέπει να κάνεις».

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ο Ίλον Μασκ ανησυχεί για την Ελλάδα: Tο πρώτο έθνος που θα υποστεί “πληθυσμιακή κατάρρευση

Την υπογεννητικότητα στην Ελλάδα σχολιάζει σε ανάρτησή του ο Ίλον...

Ιεράπετρα: Δολοφονία ο θάνατος 65χρονου Γερμανού

Θρίλερ με τον θάνατο του 65χρονου Γερμανού που διέμενε...

Μιχάλης Βιρβιδάκης: “Γιατί να μην υπάρχει στην Κρήτη ένα Κρατικό Θέατρο Νοτίου Ελλάδος;”

Ο Μιχάλης Βιρβιδάκης είναι η ψυχή του θεάτρου Κυδωνία στα Χανιά. Οι περισσότεροι...

Στη Βουλή η ξενοδοχοποπιηση στο Λόφο Καστέλι από τον Μ. Συντυχάκη

Επίκαιρη ερώτηση προς την Υπουργό Πολιτισμού κ. Μενδώνη κατάθεσε...