Καλά, δεν το ξέρετε; Και τα παλάτια της Κνωσού, του Ερντογάν είναι!

Κανένα σχόλιο

Ελάτε τώρα να γελάσομε! Να καγχάσομε! Να κλάψομε! Να θυμώσομε! Να αγριέψομε! Να ορκιστούμε! Τέλος πια οι συναισθηματισμοί! Τέλος πια, η πολύ καλωσύνη! Που καταντά βλακεία!

Και τώρα, Basta! Φτάνει! Ως εδώ και μη παρέκει!

Τώρα, θα μας πει ο Ερντογάν, η Ευρωπαϊκή Ένωση (;) το ΝΑΤΟ (που το χρυσοπληρώνομε κιόλας) η Γερμανία πάνω απ’ όλους (σε κάθε καταστροφή της Ελλάδας, από πίσω είναι η Γερμανία, απ’ την Μικρασιατική Καταστροφή, μέχρι σήμερα) ότι και τα παλάτια της Κνωσού, ο Μινωικός πολιτισμός, του Ερντογάν είναι!

"Sponsored links"

Καλά δεν υπάρχει ντροπή; Δεν υπάρχει τίποτα; Δεν υπάρχει Δημοκρατία στον κόσμο; Δεν υπάρχουν θεσμοί, δεν υπάρχει Δικαιοσύνη; Δεν υπάρχει τίποτα; Είναι όλα ψεύτικα;

Τότε, ας μην υπάρχει αυτός ο κόσμος! Ας γίνομε ολοκαύτωμα!

Τουλάχιστον για την τιμή μας!

Κύριε Ερντογάν, το DNA της κάθε γης, βρίσκεται στα σπλάχνα της. Και τα νησιά μας κατοικημένα σήμερα και ακατοίκητα, η Κρήτη μας, η Ελλάδα μας, η Κύπρος μας, το DNA τους δεν ανήκει στους Σελτζούκους!
Στους Καγί, στους Τάταρους, στους νομάδες σας, στους καταυλισμούς σας, στον Ερτογρούλ σας!

Βασιλική Κυδωνάκη

Στα : Θεσεις

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
διαφημίσεις