Καλά νέα: Μπαίνει και δεύτερος αξονικός τομογράφος στα ΤΕΠ του ΠΑΓΝΗ

Κανένα σχόλιο

Με χρηματοδότηση ΕΣΠΑ και τη βοήθεια της Περιφέρειας Κρήτης και τις συνεχείς στοχευμενες πιέσεις, ξεκίνησαν οι εργασίες εγκατάστασης 2ου Αξονικου Τομογράφου που θα εγκατασταθεί στο ΤΕΠ, του ΠΑΓΝΗ ενώ εκεί θα τοποθετηθεί και ο νέος Υπέρηχος.

Μάλιστα, εκεί θα τοποθετηθεί και το νέο μηχάνημα για τους υπέρηχους που αποτελεί ένα χρόνιο αίτημα των γιατρών και, παράλληλα, ξεκινούν οι εργασίες για τον δεύτερο μαγνητικό τομογράφο.

Αυτό αναφέρει μεταξύ άλλων σε ανάρτησή του ο Υποδιοικητής του ΠΑΓΝΗ, Στέλιος Κτενιαδάκης.

"Sponsored links"

 

kteniadakis

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live