24.8 C
Chania
Saturday, July 27, 2024

Καλύφθηκε από σαπουνόφουσκες το Παλιό Λιμάνι! | Φωτός

Ημερομηνία:

Το καλοκαίρι έχει φτάσει και μαζί με αυτό στα Χανιά βρίσκονται και πολλοί πλανόδιοι καλλιτέχνες.

Σήμερα το μεσημέρι, στο Γυαλί Τζαμισί, ένα ζευγάρι με μία χειροποίητη κατασκευή, δημιουργούσε εκατοντάδες φούσκες που γέμιζαν τον ουρανό και έκαναν ιδιαίτερα τα παιδιά να χαίρονται.

Όπως μας είπαν έμαθαν για τη συγκεκριμένη τεχνική από τα ταξίδια τους στην Ισπανία. Την εξέλιξαν οι ίδιοι και πλέον έχουν φτάσει στο σημείο να παράγουν εκατοντάδες σαπουνόφουσκες με μία και μόνη τους κίνηση!

Μάλιστα, ακόμη και το υλικό που χρησιμοποιούν για τις σαπουνόφουσκες είναι παρασκευασμένο από τους ίδιους και είναι οικολογικό.

Δείτε φωτογραφίες:

"google ad"

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ