Κανένα σπίτι στα χέρια τραπεζίτη: Η Λαϊκή Στάση Πληρωμών απέτρεψε πλειστηριασμούς στο Ηράκλειο

Κανένα σχόλιο

Μπορεί πλέον οι πλειστηριασμοί να απελευθερώνονται όμως υπάρχουν πολίτες που δεν το βάζουν κάτω και συνεχίζουν τον αγώνα.

Η Λαϊκή Στάση Πληρωμών και οι πολίτες που συμμετέχουν στο εγχείρημά της, απέτρεψαν δύο πλειστηριασμούς χθες Τετάρτη στο Ειρηνοδικείο Ηρακλείου.

Σημειώνουν σχετικά σε αναφορά τους:

"Sponsored links"

Για άλλη μια φορά η Λαική Στάση Πληρωμών πέτυχε τον σκοπό της καθώς καταφέραμε την αποτροπή της αρπαγής της περιουσίας δύο συμπολιτών μας.

Πιο συγκεκριμένα, οι δύο συμπολίτες μας είχαν προσφύγει στον νόμο Κατσέλη όπου σύμφωνα με την δικαστική απόφαση έπρεπε να εκποιήσουν μέρος της περιουσίας τους. Παρ’ότι στον χώρο του Ειρηνοδικείου Ηρακλείου παρεβρίσκονταν δύο ιδιώτες οι οποίοι είχαν σκοπό να καταθέσουν προσφορά για την περιουσία των συμπολιτών μας, αυτό δεν κατέστει δυνατό καθώς η παρουσία μας τους απέτρεψε από το να το πράξουν.

Η Λαική Στάση Πληρωμών συνεχίζει τον αγώνα της κάθε Τετάρτη στο Ειρηνοδικείο Ηρακλείου.

Καλεί τους πολίτες να συσστρατευθούν μαζί της στον αγώνα κατά της εκποίησης της περιουσίας του Ελληνικού λαού.

Όπως σημειώνουν: “Λέμε ΟΧΙ στα μνημόνια … Λέμε ΟΧΙ στην λιτότητα… Λέμε ΟΧΙ στην αρπαγή των σπιτιών μας….”
Δείτε σχετικό βίντεο:

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live