Κατ΄οίκον εμβολιασμοί, με διάθεση οχήματος του Δήμου Πλατανιά

Κανένα σχόλιο

Κατ’ οίκον εμβολιασμούς κατά του ιού COVID 19 σε Κοινότητες του Δήμου Πλατανιά, πραγματοποίησε το προηγούμενο διάστημα η 7η ΥΠΕ και το Κέντρο Υγείας Κισσάμου, με τη συνδρομή του Δήμου για τη μεταφορά τους.

Είχε προηγηθεί συνεννόηση μεταξύ του Δημάρχου Πλατανιά κ. Ιωάννη Μαλανδράκη και της Διευθύντριας του Κέντρου Υγείας Κισσάμου κα. Νικολακάκη, για την παροχή κάθε διευκόλυνσης από πλευράς του Δήμου Πλατανιά προς τις Υγειονομικές Υπηρεσίες του Κέντρου Υγείας.
Κλιμάκιο του Κέντρου Υγείας Κισσάμου, αποτελούμενο από γιατρό και νοσηλεύτρια, επισκέφτηκε, με όχημα και οδηγό που διέθεσε ο Δήμος Πλατανιά και με τη συνοδεία της Αντιδημάρχου Κοινωνικής Πολιτικής κα Μαραγκουδάκη-Πλοκαμάκη Χρυσάνθη, τις Κοινότητες της Δημοτικής Ενότητας Πλατανιά, και συγκεκριμένα τον Κυπάρισσο, τη Βλαχερωνίτισσα, το Κοντομαρί, τον Πύργο Ψηλονέρου, το Μάλεμε, το Γεράνι και τον Πλατανιά, έπειτα από τηλεφωνική επικοινωνία των ενδιαφερομένων με τον γιατρό τους, για τον εμβολιασμό ατόμων με πολύ μεγάλη δυσκολία μετακίνησης, άτομα σε μόνιμο κλινοστατισμό ή με βαριά ψυχική ή νοητική νόσο.

Ο Δήμος Πλατανιά θα συνεχίσει, σε συνεργασία με την & 7η ΥΠΕ να παρέχει κάθε διευκόλυνση που θα του ζητηθεί στους κατ’ οίκον εμβολιασμούς που θα πραγματοποιηθούν και στις υπόλοιπες Δημοτικές Ενότητες του Δήμου Πλατανιά, από τα Κέντρα Υγείας Κισσάμου και Κανδάνου.

"Sponsored links"

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν είτε με τον γιατρό τους είτε με το Κέντρο Υγείας στο οποίο υπάγεται η Κοινότητα που διαμένουν, για κλείσουν σχετικό ραντεβού.

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live