Κατάληψη στο γραφείο του Μιχελογιαννάκη – Δείτε τι δηλώνει ο ίδιος

Κανένα σχόλιο

Υπό κατάληψη βρίσκεται το γραφείο του βουλευτή Ηρακλείου του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννη Μιχελογιαννάκη, από αντιεξουσιαστές οι οποίοι έχουν αναρτήσει πανό και ζητούν την απελευθέρωση του Σ. Ξηρού και την κατάργηση των φυλακών υψίστης ασφαλείας.

Σε κείμενό τους οι αντιεξουσιαστές σημειώνουν:

Από τις 11:00 το πρωί ομάδα συντρόφων έχει καταλάβει τα γραφεία του Γιάννη Μιχελογιαννάκη σε ένδειξη αλληλεγγύης στον αγώνα των πολιτικών κρατουμένων- απεργών πείνας  και στα πλαίσια της διεθνιστικής ημέρας αλληλεγγύης . Να ξεσκεπάσουμε την υποκρισία της κυβέρνησης απέναντι στους απεργούς πείνας και στους αλληλέγγυους !

"Sponsored links"

Διαβάστε και τη δήλωση του Ι. Μιχελογιαννάκη:

Είναι αλήθεια ότι οι προηγούμενες κυβερνήσεις χρησιμοποίησαν κατά το παρελθόν πολλές φορές συμπεριφορές ακραίες, όσον αφορά τον αντιεξουσιαστικό χώρο.

Αυτό, είχε ως αποτέλεσμα ακόμα και μαχητικά κινήματα αλληλεγγύης, ασχέτως αν είχαν δίκιο ή άδικο, να καταστέλλονται.

Γνωρίζω καλά τα αιτήματα του αντιεξουσιαστικού χώρου, δηλαδή, την κατάργηση του 187α, την κατάργηση του Ειδικού Κατασταλτικού Νόμου, την κατάργηση των φυλακών τύπου Γ, την απελευθέρωση και μη εμπλοκή συγγενών, την απελευθέρωση κρατουμένων με αναπηρία και τη σωστή χρήση του DNA.

Ως γιατρός σέβομαι την απεργία πείνας και ανησυχώ.

Οφείλουμε ως πολιτεία να ακούσουμε τις φωνές και αυτών των κινημάτων.

Ιωάννης Μιχελογιαννάκης

Βουλευτής Ηρακλείου ΣΥΡΙΖΑ

candianews.gr με πληροφορίες από candiaalternativa.info

"Sponsored links"

 

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live