23.8 C
Chania
Saturday, July 27, 2024

Κατά των εκλογών ο Πολάκης – “Πρόεδρο έχουμε, λάθος η παρέμβαση Τσίπρα”

Ημερομηνία:

Την αντίθεσή του με την νέα εσωκομματική εκλογική διαδικασία για την ανάδειξη προέδρου εξέφρασε ο Παύλος Πολάκης, καλώντας μάλιστα την Όλγα Γεροβασίλη να αποσύρει την υποψηφιότητά της.

Παράλληλα, χαρακτήρισε “άκαιρη και λάθος” την παρέμβαση του Αλέξη Τσίπρα, ο οποίος “έπρεπε να έρθει να τα πει στο Συνέδριο”.

Πρόεδρο έχουμε και τον εκλέξαμε πρόσφατα γι αυτό δεν χρειάζονται ξανά εκλογές. Πάμε ενωτικά και δυνατά για τις ευρωεκλογές. Γιατί ο λαός εχει προβλήματα που μεγαλώνουν,ο Μητσοτάκης ξεπουλάει τη χώρα και πρέπει να πέσει πριν διαλύσει τα πάντα. Άκαιρη και λάθος η παρέμβαση του Αλεξη ,που έπρεπε να έρθει να τα πει στο συνέδριο .Πυροδότησε μια κρίση που δεν χρειαζόταν! Η Ολγα πρέπει να αποσύρει την υποψηφιότητα της“, ανέφερε μεταξύ άλλων ο Παύλος Πολάκης.

Ωστόσο δεν παραλείπει να στείλει μηνύματα και προς τον Στέφανο Κασσελάκη:

«Κανείς δεν έχει λευκή επιταγή ,ΟΛΟΙ ΘΑ ΚΡΙΘΟΥΜΕ στις ευρωεκλογές!
Γι αυτό χρειάζεται συλλογική πολιτική λειτουργία και λιγότερη έκθεση των προσωπικών μας επιλογών.
Η πολιτική δεν παίζεται με όρους ατομικής απόφασης ,ούτε μόνο με όρους social media αλλά με ισχυρό πολιτικό κέντρο που σχεδιάζει και χαράσσει τακτική και στρατηγική .

4)Χωρίς ΙΣΧΥΡΟ ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ δεν πρόκειται να φτιαχτεί καμία νικηφόρα

Γι αυτό το συνέδριο αύριο ως το ανώτερο αποφασιστικό όργανο πρέπει να αποφασίσει ΝΑ ΜΗΝ ΓΙΝΟΥΝ ΕΚΛΟΓΕΣ ΓΙΑ ΠΡΟΕΔΡΟ!

Να ψηφίσει μαζικά τις θέσεις και τους 4 άξονες που περιέγραψε ο Στεφανος στην ομιλία του και να ριχτούμε συλλογικά στη μάχη των Ευρωεκλογών για νικηφόρο αποτέλεσμα!

Η ανάρτησή του:

"google ad"

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ