Καταγγέλουν παρασκηνιακές ενέργειες της Γερμανίας για την πραγματοποίηση της Ελληνογερμανικής Συνέλευσης στην Κρήτη

Κανένα σχόλιο

Με κείμενο που ανέρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό ο κ. Αριστομένης Συγγελάκης, Συγγραμματέας του Εθνικού Συμβουλίου Διεκδίκησης των Οφειλών της Γερμανίας προς την Ελλάδα, καταγγέλλει προσπάθειες του “βαθέος γερμανικού κράτους και των εν Ελλάδι προθύμων υπαλλήλων” να αποτρέψουν την ακύρωση πραγματοποίησης της Ελληνογερμανικής Συνέλευσης στην Κρήτη.

Η συνέλευση, ήταν προγραμματισμένη να γίνει 1-3 Νοεμβρίου στη Χερσόνησο, ενώ υπήρχε και σχεδιασμός να έλθει η Γερμανίδα καγκελάριος.

Μάλιστα, αυτή θα ήταν η πρώτη φορά που η Γερμανίδα Καγκελάριος επισκέπτεται την Ελλάδα επί πρωθυπουργίας Αλέξη Τσίπρας.

"Sponsored links"

Η τελευταία της επίσκεψη είχε πραγματοποιηθεί τον Απρίλιο του 2014 στην Αθήνα.

Στο κείμενο αναφέρονται τα εξής:

ΠΡΟΣΟΧΗ: ΝΕΟΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΤΟΥ ΦΟΥΧΤΕΛ ΞΑΝΑΡΧΟΝΤΑΙ! ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΚΑΙ ΜΕΤΡΟΥΝ ΤΙΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΟΥΝ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΕΚΤΟΣ ΚΡΗΤΗΣ ΤΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΤΟΥ ΑΙΣΧΟΥΣ! ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΣ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΤΗΣΕΙ Η ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΜΠΟΤΑ ΤΗΝ ΚΡΗΤΗ!

Αγαπητοί φίλοι, οι αποκρουστικοί μηχανισμοί του βαθέος γερμανικού κράτους και των εν Ελλάδι προθύμων υπαλλήλων τους έχουν πάρει φωτιά και με ένα οργιώδες παρασκήνιο πιέσεων και εκβιασμών προσπαθούν να επιβάλλουν την πραγματοποίησης της περιβόητης (“Ελληνο”) Γερμανικής Συνέλευσης στην Κρήτη. Μετρούν ακόμη τις αντιδράσεις και δεν θέλουν να φανεί ως ήττα τους. Βρώμικο ρόλο παίζουν και οι πρόθυμοι “Έλληνες” συνεργάτες τους, φανεροί και κρυφοί. Δύναμή μας η αλληλεγγύη των Γερμανών δημοκρατών που τάσσονται ανεπιφύλακτα εναντίον των νεοαποικιοκρατικών μεθοδεύσεων της γερμανικής κυβέρνησης.

ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΣ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟΣ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΤΑΙΩΘΕΙ Η ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΑΙΣΧΟΥΣ ΣΤΗΝ ΧΕΡΣΟΝΗΣΟ! ΟΙ ΔΗΜΑΡΧΟΙ, ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΑΜΕΣΑ ΨΗΦΙΣΜΑΤΑ ΜΑΤΑΙΩΣΗΣ ΤΗΣ! ΤΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΝΑ ΠΡΑΞΕΙ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΤΟΥ!

ΟΙ ΕΝΩΣΕΙΣ ΘΥΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΙ ΣΥΛΛΟΓΟΙ ΝΑ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΘΟΥΝ.

ΟΙ ΚΡΗΤΙΚΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΘΕΣΗ! ΟΛΟΙ ΘΑ ΑΞΙΟΛΟΓΗΘΟΥΜΕ ΑΥΣΤΗΡΑ!

Κι ένα αυστηρό μήνυμα σε πρόθυμους, θεσμικούς και μη: όσοι Έλληνες συμπράττουν με τις γερμανικές μεθοδεύσεις είναι υπόλογοι ενώπιον του Λαού και της Πατρίδας.

NO PASSARAN!

"Sponsored links"

ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΧΕΡΣΟΝΗΣΟΣ ΚΑΙ ΧΤΥΠΗΜΑ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΗ
Η ΚΡΗΤΗ ΔΕΝ ΑΝΕΧΕΤΑΙ ΕΤΟΥΤΗ ΤΗΝ ΑΠΑΤΗ!

Από μια πλευρά αν το δει κανείς οι γερμανικές μεθοδεύσεις λειτουργούν επ` ωφελεία του κινήματός μας! Εξηγούμαι: ο αγώνας για τη ματαίωση της Ελληνογερμανικής Συνέλευσης στη Χεραόνησο, σε συνέχεια του αγώνα εναντίον της βράβευσης του Ρίχτερ θα λειτουργήσει καταλυτικά για τη δημιουργία ενός πανίσχυρου δικτύου για Δικαιοσύνη κι Αποζημίωση στην Κρήτη!..

ΣΥΝΕΧΗΣ, ΑΝΥΠΟΧΩΡΗΤΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΜΕΧΡΙ ΤΗ ΝΙΚΗ!

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live