Καταγγελία από εγκλωβισμένο οδηγό: Ο εργοδότης του αξιώνει τα 2.000 από την Αττική Οδό γιατί το αυτοκίνητο είναι εταιρικό

Κανένα σχόλιο
Άμεσα να βρεθεί λύση σε αυτό το μπέρδεμα, καθώς η Αττική Οδός θα αποζημιώσει ανά όχημα και όχι ανά οδηγό και οι… πονηροί κοιτάνε να επωφεληθούν.

Η συγκεκριμένη κίνηση θυμίζει λίγο τις παγαποντιές που γίνονται με τα «δώρα», που πονηροί εργοδότες τα καταβάλουν για να γλιτώσουν το αυτόφωρο και μετά με απειλές τα ζητάνε πίσω. Τα πανούργα μυαλά ήδη δούλεψαν όπως φαίνεται, με τη γνωστοποίηση ότι θα καταβληθούν 2.000 ευρώ από την Αττική Οδό στους εγκλωβισμένους οδηγούς.

Όπως καταγγέλεται, εργοδότης αξιώνει την αποζημίωση των 2.000 ευρώ από τον εργαζόμενό του που εγκλωβίστηκε για ώρες μέσα στο ψύχος, γιατί το αυτοκίνητο το οποίο οδηγούσε είναι της εταιρείας. Τι κι αν είναι ο εργαζόμενος ήταν εγκλωβισμένος για 30 ώρες; Οι πονηροί φαίνεται πως βρήκαν «παραθυράκι».

Κι αυτό γιατί, η Αττική Οδός διευκρινίζει πως η αποζημίωση θα δοθεί ανά όχημα και όχι ανά οδηγό. Θα πάρουν δηλαδή οι κάτοχοι των πινακίδων τις αποζημιώσεις και όχι αυτοί που οδηγούσαν τα αυτοκίνητα και ήταν οι πραγματικά εμπλεκόμενοι.

Ένα μπέρδεμα μεγάλο, που θα πρέπει άμεσα να λυθεί, να διερευνηθεί ώστε να απονεμηθεί «δικαιοσύνη» και όχι να λάβουν οι πονηροί αντί των πραγματικά εξουθενωμένων, σωματικά και ψυχολογικά από αυτή τη δοκιμασία.

Στα : Ελλαδα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live