Καταγγελία ΚΝΕ Χανίων: «Φασιστοειδή» κατέστρεψαν υλικό του 48ου Φεστιβάλ ΚΝΕ – Οδηγητή

Κανένα σχόλιο

Η Τ.Ο Χανίων και Πολυτεχνείου Κρήτης της ΚΝΕ καταγγέλει τα εξής:

Μέσα στη νύχτα , όπως συνηθίζουν άλλωστε να δρουν , διάφορα φασιστοειδή κατέστρεψαν υλικό στο Βαμβακόπουλο και στην πλατεία της Σπλάτζιας  που προπαγάνδιζε τις κεντρικές εκδηλώσεις του 48ου Φεστιβάλ ΚΝΕ – Οδηγητή στα Χανιά.

Το Φεστιβάλ της ΚΝΕ ενοχλεί και θα συνεχίζει να ενοχλεί κάθε λογής φασίστες. Τους ενοχλεί το γεγονός ότι το Φεστιβάλ ΚΝΕ – Οδηγητή αποτελεί το μεγαλύτερο πολιτικό – πολιτιστικό γεγονός, το μεγαλύτερο νεολαιίστικο θεσμό της χώρας. Εκατοντάδες καλλιτέχνες παρουσιάζουν τη δουλειά τους στις σκηνές του, πραγματοποιούνται δεκάδες συζητήσεις και δραστηριότητες που στέλνουν δυνατό μήνυμα ότι η νέα γενιά δε βολεύεται στο άδικο, δε βολεύεται στο σάπιο κόσμο της εκμετάλλευσης, αγωνίζεται με ψηλά το κεφάλι για τις ανάγκες της. Το Φεστιβάλ της ΚΝΕ δίνει ανάσα αισιοδοξίας σε κάθε νέο που ασφυκτιά , δίνει απάντηση στους προβληματισμούς των νέων. Η πάλη ενάντια στην εκμετάλλευση , ενάντια στον ιμπεριαλιστικό πόλεμο, η πάλη για την κοινωνία που δε θα γεννά πολέμους και κρίσεις, είναι η πάλη για το σοσιαλισμό.

"Sponsored links"

Οι απόγονοι των ναζί,  θέλουν σαν καλοί υπηρέτες των αφεντικών το λαό και τη νεολαία με σκυμμένο κεφάλι. Εκπροσωπούν τις πιο σάπιες ιδέες. Με το ίδιο πάθος που καλλιεργούν το μίσος μεταξύ Ελλήνων και μεταναστών εργατών , καλλιεργούν τη δουλοπρέπεια απέναντι στους εκμεταλλευτές του λαού. Η δράση της ΚΝΕ αποτελεί καρφί στο μάτι κάθε λογής φασιστών .Οι προτάσεις της , το μήνυμα που στέλνει στη νέα γενιά και ακουμπάει στις αγωνίες και τους προβληματισμούς των νέων και στο νομό μας. Γι’ αυτό το λόγο καταστρέφουν το υλικό του Φεστιβάλ της ΚΝΕ. Έχουν την αυταπάτη ότι με αυτό τον τρόπο θα εμποδίσουν τη δράση της ΚΝΕ, θα βάλουν εμπόδιο στην επιτυχία του Φεστιβάλ. Το μήνυμα του Φεστιβάλ θα φτάσει σε κάθε νέο στο νομό μας κόντρα σε κάθε εμπόδιο.

Τους πληροφορούμε για άλλη μια φορά. Μάταιος ο κόπος τους. Το μόνο που καταφέρνουν είναι να μας πεισμώνουν όλο και περισσότερο, να προβάλλουμε ακόμα πιο αποφασιστικά την πολιτική του ΚΚΕ.

Το 48ο Φεστιβάλ ΚΝΕ – Οδηγητή μπαίνει στη τελική ευθεία για τη πραγματοποίηση των κεντρικών εκδηλώσεων του στα Χανιά. Οι εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθούν 16 και 17 Σεπτέμβρη στο Πάρκο Ειρήνης και Φιλίας των λαών .Στις 16 Σεπτεμβρίου θα πραγματοποιηθεί κρητικό γλέντι με τον Ανδρέα Μανωλαράκη και στις 17 Σεπτεμβρίου θα γίνει η μεγάλη πολιτική συγκέντρωση με ομιλητή τον Θέμη Γκιώνη μέλος του Π.Γ της Κ.Ε του ΚΚΕ και μεγάλη συναυλία με τον Μίλτο Πασχαλίδη.

 

 

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live