Καταδικάζει ο Δήμος Χανίων πρωτοφανές περιστατικό επίθεσης πολίτη σε υπάλληλο της Καθαριότητας

Κανένα σχόλιο

Ο Δήμος Χανίων εκφράζει την καταδίκη του για ένα πρωτοφανές περιστατικό βίας που σημειώθηκε χθες από πολίτη προς υπάλληλο του Δήμου Χανίων, ο οποίος βρισκόταν εν ώρα εργασίας.

Συγκεκριμένα, χθες στην οδό Καραϊσκάκη, έπειτα από διαπίστωση παράβασης σε πολίτη που εγκατέλειπε ογκώδες αντικείμενο σε κάδους απορριμμάτων, επόπτης της Υπηρεσίας Περιβάλλοντος, Καθαριότητας και Πρασίνου του Δήμου, τον ενημέρωσε σχετικά με το παράπτωμά του, εξηγώντας του και τη σωστή διαδικασία για τη αποκομιδή τέτοιων αντικειμένων. Κατά τη διαδικασία που η Επόπτης βεβαίωνε την παράβαση, ο πολίτης επιτέθηκε φραστικά με ύβρεις και απειλές,αλλά και σωματικά στην υπάλληλο, επιχειρώντας παράλληλα να της αποσπάσει την κινητή συσκευή που κρατούσε.

Ο αρμόδιοςΑντιδήμαρχος Περιβάλλοντος, Καθαριότητας και Πρασίνου, Μιχάλης Τσουπάκης καταδικάζοντας την απαράδεκτη πράξη βίας, υπογράμμισε: «Εκ μέρους του Δήμου Χανίων, τονίζουμε ότι δεν θα επιτρέψουμε σε κανέναν να επιτίθεται με οποιονδήποτε τρόπο και να παρενοχλεί εργαζόμενους των υπηρεσιών μας. Καταδικάζουμε τέτοιες πρακτικές που θέτουν σε κίνδυνο τους υπαλλήλους, ειδικά την ώρα που εκτελούν το καθήκον τους. Η Υπηρεσία Καθαριότητας ακολουθεί συγκεκριμένη διαδικασία τα τελευταία δύο χρόνια για την περισυλλογή των ογκωδών και επισημαίνεται πως ο συγκεκριμένος πολίτης, δεν είχε επικοινωνήσει ποτέ για την αποκομιδή του αντικειμένου που επιχείρησε να παρατήσει στο σημείο».

"Sponsored links"

Όπως ανέφερε ο κ. Τσουπάκης, για το περιστατικό έχει γίνει καταγγελία στην αστυνομία και θα ακολουθήσουν όλα τα απαραίτητα, νομικά βήματα για την προστασία της υπαλλήλου του Δήμου Χανίων.

Υπενθυμίζεται, ότι όποιος πολίτης επιθυμεί να απορρίψει κάποιο ογκώδες αντικείμενο, μπορεί να καλεί τηλεφωνικά στο 28213 41777 και να ενημερώνεται για τα είδη που συλλέγονται, τις ημέρες και τις ώρες της αποκομιδής, ανάλογα με την περιοχή που τον εξυπηρετεί.

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live